Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2010, 23:44:53
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Ai dreptate! Sunt asa de plictisitori, fara spirit de initiativa...
Ce nesimțire mai e și asta ? Ești chiar așa de neobrăzată încât să iei cuvintele Mirabelei și să le sucești ?

Din „lipsa credinței” să schimbi în „credința” ? Cât de mârșavă poți să fii să faci un asemenea lucru ???

Presupun că tu ai un spirit de inițiativă mai mare ? Că te lălăi pribeagă prin țări străine? În ce să aibă spirit de inițiativă? În destrăbălări și plăceri trupești ? Mai degrabă m-aș preface într-un burete de mare decât să merg pe un făgaș rătăcitor!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 05.12.2010, 23:49:26
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

nu vad unde-i problema... si tu o faci adeseaori.
Vechi 05.12.2010, 23:52:40
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Ce nesimțire mai e și asta ? Ești chiar așa de neobrăzată încât să iei cuvintele Mirabelei și să le sucești ?

Din „lipsa credinței” să schimbi în „credința” ? Cât de mârșavă poți să fii să faci un asemenea lucru ???
Nu vad unde-i problema, tu o faci adeseaori...

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Presupun că tu ai un spirit de inițiativă mai mare ? Că te lălăi pribeagă prin țări străine? În ce să aibă spirit de inițiativă? În destrăbălări și plăceri trupești?
1. Nu-i vina mea sa sunt prin tari straine. 2. Depinde la ce te referi...

Last edited by Bast-et; 05.12.2010 at 23:56:43.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2010, 23:59:10
Monalisa Monalisa is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

ca tot e vorba de defecte ... incredibil e foarte rau sa fii defectat cu "complexul oedip", voi ce parere aveti? am o foarte mare problema: eu una ma simt extrem de atrasa de mosnegi, tinerii desi ii gasesc extrem de simpatici, inteligenti, aratosi, cam atata ...groaznic asa ceva; si mosnegii aia daca sunt cam tinerei nu e bine, de la 50 in sus, banuiesc ca ar fi bine dupa mintea mea ...
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 00:27:11
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Monalisa Vezi mesajul
ca tot e vorba de defecte ... incredibil e foarte rau sa fii defectat cu "complexul oedip", voi ce parere aveti? am o foarte mare problema: eu una ma simt extrem de atrasa de mosnegi, tinerii desi ii gasesc extrem de simpatici, inteligenti, aratosi, cam atata ...groaznic asa ceva; si mosnegii aia daca sunt cam tinerei nu e bine, de la 50 in sus, banuiesc ca ar fi bine dupa mintea mea ...
Din punct de vedere psihologic,atractia ta spre barbati mai in varsta se explica prin lipsa afectiunii tatalui.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2010, 00:36:06
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Implicit

Referitor la subiectul topicului:sunt patru tipuri de grupe sanguine si patru tipuri de temperament.In concluzie:defectele oamenilor sunt aceleasi,indiferent de popor sau rasa.Sa admitem ca difera procentul,iar educatia se face cu bani.Si noi suntem o tara fara bani,dar nu e vina noastra,si acest lucru nu inseamna lipsa de inteligenta!
Reply With Quote
Vechi 07.12.2010, 17:18:56
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Din punct de vedere psihologic,atractia ta spre barbati mai in varsta se explica prin lipsa afectiunii tatalui.
ba mai degraba, se explica printr-o prea mare afectiune,ce a trecut ilicit in seductie !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria Romanilor!!!:) AndruscaCIM Generalitati 2 15.05.2012 23:18:38
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
Sfantul Andrei - Apostolul romanilor Dumitru calin Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 00:12:15
re-alfabetizarea romanilor jefferson Generalitati 6 17.05.2010 15:25:47
Cinism si sfidare la adresa romanilor : Iustin32 Generalitati 17 30.08.2008 19:06:07