![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum de nu mai vrei dovezi empirice si iti ajung deductiile logice? Si atunci,de ce la Dumnezeu,care e inaintea universului,vrei dovezi empirice? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar Big Bang-ul ăsta? Cum a avut loc? Din nimic? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cineva descopera o specie noua de un animal inseamna ca nu exista avand in vedere ca nu a existat nimeni care sa fi vazut de unde a aparut acel animal prima oara? O analogie la ce ai descris tu. Iar cat despre dovezi, cum am zis sunt numeroase. Pacat ca ai citit numa prima linie din text si ai sarit sa raspunzi fara sa citesti pana la capat. Am specificat clar ca sunt, numai sa cauti. Sa nu uitam ca judecand dupa biblie pamantul are 4000-6000 de ani vechime. Depinde de religie. Si aia crezi? |
|
|||
|
|||
![]()
Ce? Ce-am zis? Iarta-mă dacă ți-am greșit cu ceva, frate. Nu am intenționat să fac așa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bună observație!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand te-am intrebat despe Iisus,desi a fost doar acum 2000 de ani,si exista relatari la mai putin de 100 de ani despre El,ai spus ca nu exista dovezi ca ar fi existat Dar cand vorbesti despre simple teorii,cum ar fi creatia pamantului sau a universului,nu mai ai nici o indoiala,si stii pana la prima zecimala,cate miliarde de ani au fost de atunci ,si ce gaze s-au amestecat. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i vorba de intenția ta, dar de cele mai multe ori când se începe o discuție despre originea lumii între credincioși și atei ai să ajungi să vezi thread-uri kilometrice care în final nu vor ajuta să convingă nici una dintre taberi asupra punctului de vedere a celeilalte (lălăială cum zicea nea eodor), ba poate chiar va da naștere unor dispute sau crea nervi.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cat despre remarca ca ce a creat acel Big Bang am sa raspund un clar nu stiu. Acum multimea sare in aer! Nu stiu este un raspuns mult mai bun decat dumnezeu. Si am sa va demonstrez de ce printro analogie care o sa inteleaga si un copil din clasa a 4a. Sa zicem ca am o cutie de dimensiunea 1metru cub care contine ceva in ea. Si voi pune intrebarea urmatoare: Ce nu se poate afla in acea cutie? Poti da raspunsuri de genul, o masina, o casa, o planeta, un copac, etc, toate acestea nu pot incapea in acea cutie nu? Bun. Dar daca te intreb ce se poate afla in acea cutie? Eu raspund cu nu stiu, pentru ca in acel 1m cub pot intra o infinitate de obiecte. Tu raspunzi cu ceva concret, si crezi 100% desi nu ai de unde sa sti. Nu imi place sa fac dezbateri de genul pe un forum care cu siguranta nu isi are locul insa daca vrea cineva sa imi demonstreze ca orice legat de biblie/dumnezeu este adevarat ca sa ma ilumineze si crede ca are dovezi poate sa imi trimita un mesaj privat si iti voi da o metoda de contact, si va voi raspunde la orice intrebare si voi argumenta orice. O zi buna |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
renuntare la religie | 111111111111 | Intrebari utilizatori | 30 | 08.08.2013 21:12:16 |
Bani si religie | User | Generalitati | 4 | 31.10.2010 18:53:31 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
prieten vs religie | mirelat | Generalitati | 30 | 10.11.2009 22:15:07 |
|