![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Templier Knight
Sfaturi tehnice nu am că nu mă pricep dar îți recomand două cărți, diferite ca întindere, (in)formație și preț, dar importante în tinderea ta spre facerea de icoane. 1. Hristos după gratii e jurnalul unui deținut german care se apucă de făcut icoane, inițial din dorința de a-și umple timpul cu ceva care să-i atenueze frustrările detenției, ulterior din iubire pentru Hristos. Printre altele, cartea vorbește și despre dificultățiile tehnice întâlnite pe traseu dar și despre suportul duhovnicesc necesar pentru această lucrare "divino-umană" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A doua carte este de fapt cel mai important tratat de iconologie existent până în prezent. Un iconar adevărat trebuie să o aibă mereu la îndemână.
(dacă administratorul consideră că imaginile sunt prea mari rog să le facă "link în miniatură". le-aș fi făcut eu din start dar nu mă pricep.) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ține-o tot așa. Cu adevărat, Dumnezeu te-a înzestrat cu foarte mult talent. În timp, sunt convins că vei ajunge un mare pictor de icoane. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu cateva icoane ,sunt pictate de mine in tempera cu emulsie de ou,poate le vede cineva ,dar nu stiu sa le postez
Last edited by ambitioasa; 28.03.2011 at 21:28:54. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=ambitioasa;350824]Am si eu cateva icoane ,sunt pictate de mine in tempera cu emulsie de ou,poate le vede cineva ,dar nu stiu sa le postez[/QUOTsalut
salut , daca vrei sa atasezi ceva pe un mesaj trebuie sa dai in partea de jos la ''Administrare atasamente '' apoi '' choose file'' alegi imaginea apoi dai ''incarca'' ,
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi un sfat, va rog | Ana_Maria | Generalitati | 97 | 23.06.2011 11:32:44 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
Va rog dati-mi un raspuns! | Andreea01 | Nunta | 1 | 01.03.2008 17:55:25 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|