![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa facem o analogie la ce ai zis tu. Sa zicem ca prin absurd esti ortodox prin acte(registru biserica/botezat etc) dar defapt religia ta este alta - numeste una care vrei tu. Ti-ar placea sa figurezi ca si ortodox desi este contrar credintei tale? Avand in vedere ca "nu e nevoie de cineva sa iti spuna". |
|
|||
|
|||
![]()
Sa figurezi unde?
|
|||
|
|||
![]()
Defapt cuvantul care vroiam sa il folosesc in acea propozitie era etichetat.
Sa fi etichetat ca fiind apartenent la alta religie, contrar credintelor tale. |
|
|||
|
|||
![]()
De catre cine?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...deci perfect, daca spiritual nu inseamna nimic, atunci solutia este pe care am scris-o mai sus: te duci unde ai fost botezat si ceri sa fii sters din registru. Simplu. Personal nu mi-as bate capul. Nu scrie pe frunte ca esti ortodox, nu te obliga nimeni sa mergi la biserica, nu te pune nimeni sa dai bani la biserica. Daca mori si ai nevoie de inmormantare, nu apelezi la Biserica (lasi prin testament), daca te insori, nu ai nevoie de cununie la biserica, daca ai copii nu ii botezi. Mi se pare destul de simplu, nu vad la ce ti-ar folosi un act cum ca de fapt esti ateu, cand comportamentul si alegerile tale sunt ale unui ateu tipic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
O nu... iar începem...
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce? Ce-am zis? Iarta-mă dacă ți-am greșit cu ceva, frate. Nu am intenționat să fac așa ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i vorba de intenția ta, dar de cele mai multe ori când se începe o discuție despre originea lumii între credincioși și atei ai să ajungi să vezi thread-uri kilometrice care în final nu vor ajuta să convingă nici una dintre taberi asupra punctului de vedere a celeilalte (lălăială cum zicea nea eodor), ba poate chiar va da naștere unor dispute sau crea nervi.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Whereas 20th century science and technology somehow removed the philosophical need for anything metaphysical, 21st century science and technology were revealing things that can't be explained through merely assumed physical processes.
In fact, evolutionary scientists themselves started looking at the odds that a free-living, single-celled organism (a bacterium, for example) could result from a chance combining of life building blocks (amino acids, for example). Harold Morowitz, a renowned physicist from Yale University and author of Origin of Cellular Life (1993), declared that the odds for any kind of spontaneous generation were one chance in 10100,000,000,000. Sir Fred Hoyle, a popular agnostic who wrote Evolution from Space (1981), proposed that such odds were one chance in 1040,000 ("the same as the probability that a tornado sweeping through a junkyard could assemble a 747"). Francis Crick, an atheist and co-discoverer of the ,,DNA structure" in 1953, calls life "almost a miracle." He couldn't rationalize the metaphysical implications of his DNA discovery so he devised his "interstellar spores" theory in the 1970s. By the way, scientists from various disciplines generally set their "Impossibility Standard" at one chance in 1050 (1 in a 100,000 billion, billion, billion, billion, billion). Therefore, whether one chance in 10100,000,000,000 or one chance in 1040,000, the notion that life somehow rose from non-life has clearly met the scientific standard for statistical impossibility. Harvard University biochemist and Nobel Laureate George Wald shed perfect light on the whole situation when he declared: ,,One has to only contemplate the magnitude of this task to concede that the spontaneous generation of a living organism is impossible." QED. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
renuntare la religie | 111111111111 | Intrebari utilizatori | 30 | 08.08.2013 21:12:16 |
Bani si religie | User | Generalitati | 4 | 31.10.2010 18:53:31 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
prieten vs religie | mirelat | Generalitati | 30 | 10.11.2009 22:15:07 |
|