![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A, evident ca tu la mine te refereai (in celalalt topic) si spre marea ta mirare, nu m-am regasit deloc. Defapt habar n-am cum a luat nastere Universul (dar nu exclud teoria Darvinista). Iti dadeam tie peste nas: tu, care cu atata detasare radeai de o teorie, in acelasi timp in care ridicai in slavi alta (la fel de improbabila - poate chiar mai). Nu ai nici cunostintele necesare si nici capacitatea sa arunci cu noroi in teoria Darvinista. E ca si cum mi-ai spune ca Mos Craciun e o gluma proasta, Iepurasul de pasti e cu totul alta treaba.. Si daca tu crezi ca ma identific cu descrierea ta: ghinion, esti in aceeasi oala cu mine; pare-mi-se ca ai senzatia aia de le stii pe toate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da..si eu cred dupa ce am citit atat de multe chestii in domeniu ca este posibil sa exista forme de viata pe alte planete, viata inferioara din cate se aude mai mult.Asta nu afecteaza cu nimic pe Dumnezeu si pe Mantuitor,El continuand sa existe.Am facut si eu un topic,doua despre acest subiect in trecut.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
exista extraterestri? | robertt | Teologie si Stiinta | 308 | 18.02.2024 18:55:11 |
Credeti ca exista extraterestri? | amatyyy | Generalitati | 41 | 14.12.2012 22:21:40 |
zeii-extraterestri?:( | robertt | Teologie si Stiinta | 28 | 16.11.2010 16:02:14 |
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 08.06.2008 23:25:17 |
Extraterestri? | Basileus | Generalitati | 58 | 15.12.2006 20:41:23 |
|