Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2010, 15:59:48
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
E atat de hilar ca nici nu stiu unde as incepe. Efectiv m-am blocat cand am citit ce-ai scris. Defapt, cred ca n-are rost sa te contrazic pana nu iti dai jos ochelarii de cal ;p

Apropo, voi ati citit carti diferite sau... ? :))

Hai sa ne batem cu pumnul in piept ca suntem oameni, stapanii Universului. Orice alta vietuitoare e un diavol si NU MERITA SA EXISTE! Hm, stai asa, unde am mai auzit ideologia asta pana acum? Oh yes, this guy:

Uploaded with ImageShack.us
Mai pretine, era vorba nu de mine, bre, ca io tocmai am realizat asta, si anume : Stapan de univers este unul si bunul Dumnezeu...era vorba despre aia ce in aroganta si infatuarea lu' ei, cred ca detin fraiele lu' existenta, in mainle lu' ei...adicatelea cei mandri si "siguri si stapani" pe persoana lu' lor...ei, simti matele ceva "identificare", cu aia de mai sus amintiti ? Daca, da, sazi linistit, nu'i totu' pierdut, o sa vina si vremea lu' matale, sa prcepi...
Vechi 05.12.2010, 16:20:50
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Mai pretine, era vorba nu de mine, bre, ca io tocmai am realizat asta, si anume : Stapan de univers este unul si bunul Dumnezeu...era vorba despre aia ce in aroganta si infatuarea lu' ei, cred ca detin fraiele lu' existenta, in mainle lu' ei...adicatelea cei mandri si "siguri si stapani" pe persoana lu' lor...ei, simti matele ceva "identificare", cu aia de mai sus amintiti ? Daca, da, sazi linistit, nu'i totu' pierdut, o sa vina si vremea lu' matale, sa prcepi...
Stiu foarte bine la ce te-ai referit. Crestinul de mai sus mai ca se incadreaza in descrierea ta, amice.
A, evident ca tu la mine te refereai (in celalalt topic) si spre marea ta mirare, nu m-am regasit deloc. Defapt habar n-am cum a luat nastere Universul (dar nu exclud teoria Darvinista). Iti dadeam tie peste nas: tu, care cu atata detasare radeai de o teorie, in acelasi timp in care ridicai in slavi alta (la fel de improbabila - poate chiar mai). Nu ai nici cunostintele necesare si nici capacitatea sa arunci cu noroi in teoria Darvinista. E ca si cum mi-ai spune ca Mos Craciun e o gluma proasta, Iepurasul de pasti e cu totul alta treaba..

Si daca tu crezi ca ma identific cu descrierea ta: ghinion, esti in aceeasi oala cu mine; pare-mi-se ca ai senzatia aia de le stii pe toate.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2010, 16:26:31
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms Vezi mesajul
Stiu foarte bine la ce te-ai referit. Crestinul de mai sus mai ca se incadreaza in descrierea ta, amice.
A, evident ca tu la mine te refereai (in celalalt topic) si spre marea ta mirare, nu m-am regasit deloc. Defapt habar n-am cum a luat nastere Universul (dar nu exclud teoria Darvinista). Iti dadeam tie peste nas: tu, care cu atata detasare radeai de o teorie, in acelasi timp in care ridicai in slavi alta (la fel de improbabila - poate chiar mai). Nu ai nici cunostintele necesare si nici capacitatea sa arunci cu noroi in teoria Darvinista. E ca si cum mi-ai spune ca Mos Craciun e o gluma proasta, Iepurasul de pasti e cu totul alta treaba..

Si daca tu crezi ca ma identific cu descrierea ta: ghinion, esti in aceeasi oala cu mine; pare-mi-se ca ai senzatia aia de le stii pe toate.
Ei, bine faptu' ca te-ai dezmortit, ei bine, ii bine....Despre, cunosti(i)nte, hm, ce sa zic...oare ?...esti sigur ?..bagi mana'n foc ?
Vechi 05.12.2010, 16:30:45
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Da..si eu cred dupa ce am citit atat de multe chestii in domeniu ca este posibil sa exista forme de viata pe alte planete, viata inferioara din cate se aude mai mult.Asta nu afecteaza cu nimic pe Dumnezeu si pe Mantuitor,El continuand sa existe.Am facut si eu un topic,doua despre acest subiect in trecut.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
exista extraterestri? robertt Teologie si Stiinta 308 18.02.2024 18:55:11
Credeti ca exista extraterestri? amatyyy Generalitati 41 14.12.2012 22:21:40
zeii-extraterestri?:( robertt Teologie si Stiinta 28 16.11.2010 16:02:14
Catolicii au inceput dialogul cu extraterestri Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 18 08.06.2008 23:25:17
Extraterestri? Basileus Generalitati 58 15.12.2006 20:41:23