Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Craciunul - Nasterea Domnului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2010, 23:13:52
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Păi asta e...tot. Sf Iosif și cu Sf Maria căutau un loc în care Sf Maria să nască. Tanti Crăciunița ar fi vrut să-i ajute, dar Moș Crăciun, din răutate (bărbații sunt răi și insensibili) a dat-o afară, în frig. Atunci, pe ascuns, nevastă-sa i-a dat cheile grajdului, ca să aibă un loc cât de cât cald pentru ca să nască. Auzită de mine de la fiul meu, care la rândul lui a auzit-o de la Doamna Învățătoare...
Si eu am auzit aceasta versiune :D, nu stiu de la cine, dar cand am incercat sa o povestesc la noua mea invatatoare, se uita nedumerita la mine.
Parca Mos Craciun nu taiase dupa acea mainele Craciunitei?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Haideti sa ne bucuram impreuna de Nasterea Dumnezeului nostru! laurastifter Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 8 27.12.2012 00:14:23
Cuvant la Nasterea Domnului Iisus Hristos 2010 - IPS Calinic Intrebari utilizatori 0 18.12.2010 11:12:40
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul adorcrysti Rugaciuni 2 10.04.2009 21:35:55
Nasterea Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos dorinastoica14 Diverse Sarbatori 0 24.12.2008 20:59:51
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 2 02.05.2008 23:48:47