Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2010, 00:51:30
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
Sa stii ca nu " unii preoti" m-au invatat,Dumnezeu m-a invatat,crede-ma [daca poti] ca daca simti dragostea lui Dumnezeu nu ai nevoie de dovezi,nu mai ai nevoie de nici o demonstratie.Daca crezi si se dovedeste la sfarsit ca nu exista,nu ai pierdut nimic,in schimb daca nu crezi si se dovedeste ca exista,ai pierdut tot...
Eu sunt de parere ca daca crezi, ti se dovedeste in fiecare zi ca exista. Chiar tu spui ca simti dragostea Lui. Pentru cel ce crede, Dumnezeu ii oranduieste zilele in asa fel incat el nu simte nici o povara atunci cand se roaga, pentru ca o face din toata inima si din tot sufletul. Cum sa nu multumesti cand este peste puterile tale sa intelegi de ce au loc atatea coincidente frumoase in viata ta?
Reply With Quote
Vechi 28.11.2010, 01:00:07
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Eu sunt de parere ca daca crezi, ti se dovedeste in fiecare zi ca exista. Chiar tu spui ca simti dragostea Lui. Pentru cel ce crede, Dumnezeu ii oranduieste zilele in asa fel incat el nu simte nici o povara atunci cand se roaga, pentru ca o face din toata inima si din tot sufletul. Cum sa nu multumesti cand este peste puterile tale sa intelegi de ce au loc atatea coincidente frumoase in viata ta?
Si eu sunt de aceeasi parere numai ca,nu stiu cum sa ii explic lui andreicozia...care face ca mos Ion Roata,spune mereu ca nu intelege...dar eu cred ca ,de fapt,nici nu vrea sa inteleaga.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cele 7 daruri ale Duhului Sfant Laurentiu Generalitati 52 28.03.2016 12:29:30
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 11:42:12
Hula impotriva Duhului Sfant Eliana Generalitati 22 19.02.2011 01:52:40
Despre pacatul impotriva Duhului Sfant lacrimi Din Noul Testament 35 14.04.2010 07:23:20
hula impotriva Duhului Sfant anaana71 Generalitati 14 30.01.2010 14:30:27