Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2010, 22:59:46
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Important este ca atunci cand exprimi o idee,trebuie sa o faci usor de inteles si sa cunosti regulile gramaticii,cu sau fara diacritice esenta este aceeasi.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2010, 23:08:26
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Slava Domnului... Bine ca s-a rezolvat problema mantuirii. A crizei deasemenea. Mai ramasese scrisul cu diacritice, dar e pe cale sa se rezolve si asta. Cat despre cei care abia bajbaie pe forum, bashca mai au si mari handicapuri cu gramatica, dar poate sunt in simplitatea lor mai credinciosi decat "espertii", aia sa faca un "upgrade" daca mai vor sa mai scrie ceva pe-aici.
Da' stiti ce ma ingrijoreaza? Faptul ca unii trec mult prea usor de partea cealalta a baricadei si nici nu-si dau seama. Voi nu intelegeti, fratilor, ca fara sa vrem suntem decimati in grupuletze? ""Dezbina si cucereste". Va spune ceva chestea asta? Nu, chiar nu sunt paranoia, ci foarte lucid. INCA.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2010, 23:12:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile Sfantul Stefan !

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
Multumesc ,asa este,Stefana e cel mai pretios dar primit de la Dumnezeu,dar crede-ma ca ma simt foarte bine langa usa,si daca cineva ma da afara,eu o sa mai trag cu urechea de afara ce se mai vorbeste...sa mai invat si eu cate ceva constructiv de aici,de la voi.
Sfantul Arhidiacon Stefan e si sfantul meu de Botez , un mare Sfant si de mare ajutor ! Binecuvantari din plin sa aveti !
Vechi 27.11.2010, 23:13:08
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Slava Domnului... Bine ca s-a rezolvat problema mantuirii. A crizei deasemenea. Mai ramasese scrisul cu diacritice, dar e pe cale sa se rezolve si asta. Cat despre cei care abia bajbaie pe forum, bashca mai au si mari handicapuri cu gramatica, dar poate sunt in simplitatea lor mai credinciosi decat "espertii", aia sa faca un "upgrade" daca mai vor sa mai scrie ceva pe-aici.
Da' stiti ce ma ingrijoreaza? Faptul ca unii trec mult prea usor de partea cealalta a baricadei si nici nu-si dau seama. Voi nu intelegeti, fratilor, ca fara sa vrem suntem decimati in grupuletze? ""Dezbina si cucereste". Va spune ceva chestea asta? Nu, chiar nu sunt paranoia, ci foarte lucid. INCA.
Mosh-Neagu m-ai facut sa rad ...pana la lacrimi...Dumnezeu sa ma ierte.
Vechi 27.11.2010, 23:17:37
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
Dumnezeu sa ma ierte.
Sa te ierte. Pun si eu o vorba buna in seara asta.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2010, 23:17:43
arriel arriel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sfantul Arhidiacon Stefan e si sfantul meu de Botez , un mare Sfant si de mare ajutor ! Binecuvantari din plin sa aveti !
Multumesc,acest Sfant este la loc de cinste la noi in casa,iar acatistul la fel,alaturi de Sf. Spiridon,Nicolae...of ca daca nu spunea sotul meu "stop" umpleam casa de icoanele Sfintilor...de fapt de icoane ca am destul de multe...ce sa fac,imi sunt tare dragi.
Vechi 27.11.2010, 23:18:19
arriel arriel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Sa te ierte. Pun si eu o vorba buna in seara asta.
Te rog ,ca am mare nevoie.
Vechi 27.11.2010, 23:22:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
Multumesc,acest Sfant este la loc de cinste la noi in casa,iar acatistul la fel,alaturi de Sf. Spiridon,Nicolae...of ca daca nu spunea sotul meu "stop" umpleam casa de icoanele Sfintilor...de fapt de icoane ca am destul de multe...ce sa fac,imi sunt tare dragi.
M-ai facut sa zambesc , caci la mine este invers , sotia mi-a spus "stop" , nemaiavand loc in coltisorul meu ce s-a umplut de icoane ! Este cel mai drag loc al meu din toata casa , e plin de lumina , de liniste , e ceva aparte - aici arzand candela tot timpul . Il poti vedea in albumele mele " Coltul meu din Rai "
Vechi 28.11.2010, 12:53:27
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Ce parere?
Tu chiar crezi ca e posibil ca un administrator (in toate mintile) sa fie de acord cu propunerea ca toti userii sa scrie cu diacritice?! Adica sa excluda de pe forum pe cei care nu o fac?
Super, atunci eu voi fi prima care voi cere sa mi se suspende contul.
Stii, olandezii au o vorba tare potrivita pentru avantul asta (ne-necesar in opinia mea) insa nu stiu cum s-o traduc in romaneste fara sa oripilez pudibonzii: mierenneukerij!

Iata cum o explica cineva pe un alt forum: "There is a very colorful Dutch expression called " Mierenneukerij" which means (pardon my Dutch!) " Ants f***ing" and describes any particular or general sort of unnecessary activity in which some people invest the outmost attention and ends up being done with incredible precision, sort of like splitting hairs in 8 parts."
N-am zis de useri și forum, ci de articolele de pe site!!!
Reply With Quote
Vechi 28.11.2010, 13:25:56
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
N-am zis de useri și forum, ci de articolele de pe site!!!
- „Îmi place site-ul” - Da, într-adevăr, la site te refereai.

Nici nu am văzut. Ca de obicei, ne repezim fără să dăm atenție detaliilor. :P

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O sugestie pentru vacanta dumneavoastra cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 149 12.03.2019 23:21:37
Sugestie pentru un suflet brokeneagle Slujba inmormantarii 11 31.10.2010 21:47:09
o sugestie vali_sch Stiri, actualitati, anunturi 1 11.01.2008 20:15:58