![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Important este ca atunci cand exprimi o idee,trebuie sa o faci usor de inteles si sa cunosti regulile gramaticii,cu sau fara diacritice esenta este aceeasi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Slava Domnului... Bine ca s-a rezolvat problema mantuirii. A crizei deasemenea. Mai ramasese scrisul cu diacritice, dar e pe cale sa se rezolve si asta. Cat despre cei care abia bajbaie pe forum, bashca mai au si mari handicapuri cu gramatica, dar poate sunt in simplitatea lor mai credinciosi decat "espertii", aia sa faca un "upgrade" daca mai vor sa mai scrie ceva pe-aici.
Da' stiti ce ma ingrijoreaza? Faptul ca unii trec mult prea usor de partea cealalta a baricadei si nici nu-si dau seama. Voi nu intelegeti, fratilor, ca fara sa vrem suntem decimati in grupuletze? ""Dezbina si cucereste". Va spune ceva chestea asta? Nu, chiar nu sunt paranoia, ci foarte lucid. INCA. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sa te ierte. Pun si eu o vorba buna in seara asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc,acest Sfant este la loc de cinste la noi in casa,iar acatistul la fel,alaturi de Sf. Spiridon,Nicolae...of ca daca nu spunea sotul meu "stop" umpleam casa de icoanele Sfintilor...de fapt de icoane ca am destul de multe...ce sa fac,imi sunt tare dragi.
|
|||
|
|||
![]()
Te rog ,ca am mare nevoie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
- Îmi place site-ul - Da, într-adevăr, la site te refereai.
Nici nu am văzut. Ca de obicei, ne repezim fără să dăm atenție detaliilor. :P
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sugestie pentru vacanta dumneavoastra | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 149 | 12.03.2019 23:21:37 |
Sugestie pentru un suflet | brokeneagle | Slujba inmormantarii | 11 | 31.10.2010 21:47:09 |
o sugestie | vali_sch | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.01.2008 20:15:58 |
|