Citat:
În prealabil postat de Smila1
Pe planeta aceasta resursele sunt limitate. Deci exista concurenta pe resure si pe teritoriu. Deci presenta altor etnii pe teritoriul Romaniei inseamna concurenta etnica/rasiala asupra resursele tarii, si mai putine resurse pentru poporul roman. Daca putem toti sa traim in pace, de ce sa nu aducem 50 de milioade de chinezi in tara? Sau 80 de milioane de tamili? Sau 100 de milioane de indieni? Doar nu sunteti rasista?
|
Concurenta in resurse? 40 % din mancarea disponibila in SUA pe an se arunca iar un raport iunie 2008 arata ca in Marea Britanie se arunca anual 4,1 milioane de tone de mancare!!!!! Si va mai dau exemple daca vreti. Daca ar veni un extraterestru pe pamant si ar vedea ce se intampla n-ar intelege nimic. Eu i-as explica de ce mor oamenii in Africa: pentru ca o parte din planeta are niste bucati de hartie care se numesc bani, iar ceilalti nu le au, deci nu au dreptul de a trai! Preferam sa aruncam decat sa le dam. Europenilor si americanilor le e frica de penurie, le e frica nu cumva in viitor sa nu mai aibe, si strang si strang si prefera nici ei sa nu roada osu' nici altuia sa nu i-l dea!!!
Agricultura in acest moment poate hrani FARA PROBLEME 12 miliarde de oameni (populatia planetei fiind de mai putin de 7 miliarde de indivizi) ceea ce inseamna ca fiecare copil care moare de foame este de fapt OMORAT! Va recomand sa urmariti documentarul "We feed the world" ca sa intelegeti interesele economice care dirijeaza lumea:
http://www.youtube.com/watch?v=iEncOkb3WTg .
Si iarta-ma te rog, sper ca nu te-am suparat cu ceva, sa nu crezi ca am ceva cu tine.