|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

cand vezi Iisus scris cu un singur "i" ai de a face cu o scriere catolica, protestanta, neoprotestanta, sau sectanta ; ortodoxii scriu intotdeauna cu doi de "i"
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ca daca nu...nu se mantuiesc...da am mai citit asa ceva.

__________________ atunci cand ne alegem gandurile,ne alegem viitorul | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu e vorba de asta, dar e greșit. De ce să folosești o formă greșită când ai în fața ta forma corectă ?

__________________ Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sunt de acord ca asa e corect insa am avut o discutie cu cineva pe tema aceasta si imi dadea de inteles ca mantuirea sta in doi de I...

__________________ atunci cand ne alegem gandurile,ne alegem viitorul | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

am spus eu ca daca nu, nu se mantuiesc?  e vorba de deosebirea textelor care sunt ortodoxe de cele care nu sunt. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 19:46:44 | 
| cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 19:52:52 | 
| SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 03:39:11 | 
| O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 13:10:51 | 
| Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 15:51:14 | 
|  |