![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=lore86;307434]Cumva ai demonstrat teoria relativitatii pe 10 pagini si nu am inteles eu?:)))))
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar a inceput razboiul...ma rog, un razboi, razboiu' lu' nervu', s'anume care-i mai "bengos" in esplicatii, teoreme toererizate s'alambicate, fizicistica si mult dust...bre.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Unde-i dom'le războiul? Poate fi și filozoful lu pește că tot baba Lenuța din satul Ruginești din casa ei dărăpămată dar cu batic pe cap și icoană pe perete e mai plăcută lui Dumnezeu.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
avem prea multe probleme sufletesti, care ar trebui sa le rezolvam mai inainte, apoi sa ne framantam ptr celelalte...
|
|||
|
|||
![]()
mai bine citim sau scriem o rugagiune, decat sa isterizam tampenii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine ai venit Marilena! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci si razboiul cu ceilalti,e parte tot a razboiului cu sine. Totul e sa ne gandim ca si celalalt,are ,in zona inimii,tot o bucatica de suflet,care o putem rani f usor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inceputul credintei... | Man Teo | Generalitati | 143 | 10.09.2011 09:52:42 |
Arminianismul sau Pelagius se intoarce: inceputul invataturii apostate. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserici Protestante | 31 | 25.07.2011 20:04:38 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
|