![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici. E bolnav. In primul rand e bolnav de inchipuirea de sine si crede ca e egalul, macar, al Sfintilor Parinti. Isi permite sa dea interpretari proprii Sfintelor Scrieri. Isi permite sa apere blasfemiile insirate de acei pierduti "ucenici ai Verginicai". E bolnav si de dorinta de galceava. Stim de unde vine galceava si deci stim si cui slujeste pacaliciul-mascariciul. In vremuri tulburi apar si multe minti tulburi.
Last edited by Ioan; 24.11.2010 at 14:51:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre partea închinării... însă (Doamne) să ne ierți.., Ai venit cu acuzarea să dezbini și să ne cerți? Argumentul ți-e subțire ca al orcărui vițeluș, Care-i dat cu praf de aur și e tare... jucăuș, Dar dac-am să-i cer exemple, argumente și dovezi, Are să se facă roșu ca un (d-)rac... cu stele... verzi, Că așa îmi pare mie, că-i pălit de cineva, Cere la ocârmuire, îndreptare la ceva... ...Și cu ce ți-am greșit „frate” care sari c-o falcă-n cer N-ai priceput pân-acuma că eu sunt aicea sincer? Și că tu ești cel vopsit... Părând foarte iscusit? Că așa zice zicala, și e pentru fața ta: „Afară-i vopsit gardul, Și-nlăuntru leneopardul”,.. nu-i așa? Ești un mare plictisit, ...fiindcă n-ai catadicsit, Să aduci aici sus, pe tapet, Nici cea mai neînsemnată vorbă rea, de indiscret, Ca să mi-o arunci în spate, ci doar iată, m-ai scuipat, Cu tot felul de reclame, de mmargareta învățat. Și zici că știiii dumneata Scriptura și că eu am tradus prost? Spune dumneata atuncia, aseară pe unde-ai fost!!? Așa că mergi dumneata și latră, La altă miliție, Că aicea nu e balltă Pentru prostituție! Last edited by vsovivi; 24.11.2010 at 15:07:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|