![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crestinii nu spun acest cuvant, ci mai ales aceia care nu vin sau nu inteleg nimic din Biserica. In general, acest cuvant este rodul celor care spun ca ei sunt crestini in inima lor. "De ce Dumnezeu nu poate uita?" Gandeste'te si da'ti seama ce este uitarea. Faptul ca noi uitam este urmare a pacatului. A uita ceva inseamna a muri in tine acel ceva. Cum poate Dumnezeu sa uite ceva, fie el cat de mic... nici macar o furnica de acum mii de secole nu poate fi uitata de Domnul. Gresesti vazandu'l pe Dumnezeu ca un "razbunator" si un "viclean", care astepta momentul bun spre a face o "surpriza". Stii care e surpriza facuta de El omului ?! Aceea ca, oricat de mult ar cadea omul in pacate, Domnul ii spune: "Vino la Mine, tu, cel ostenit si impovarat de atatea pacate, si Eu te voi odihni pe tine." (Matei 11, 28) Dupa pocainta si Spovedanie, urmele pacatelor raman, insa nu si pedeapsa pe care aceste pacate ar merita'o. Ne este de folos a nu uita ce am facut, spre a nu repeta. Citat:
Modul in care scrii arata multa agitatie sufleteasca. Te rog mult, ca de la frate la frate, ia seama la cuvintele tale.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 24.11.2010 at 10:39:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta, dar nepedepsit nimic nu lasa | George.m | Generalitati | 83 | 26.01.2013 14:22:41 |
Iarta-ma ! | dorinastoica14 | Pocainta | 88 | 31.12.2012 16:21:13 |
Dumnezeu se mai uita la mine? | onyx235 | Generalitati | 10 | 27.12.2009 18:56:43 |
De ce nu pot uita..... | nemra_ka | Generalitati | 3 | 30.11.2008 20:34:42 |
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. | alexa.oni | Generalitati | 10 | 30.12.2007 13:54:55 |
|