![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"tot asa si cuvantul Meu, care iese din gura Mea, nu se intoarce la Mine fara rod, ci va face voia Mea si va implini planurile Mele." (Isa.55:11) Cuvintele din Scriptura au aceasta putere de care spune Dumnezeu in Isaia. Ele m-au calauzit mai aproape de Dumnezeu, ajutandu-ma sa-L cunosc si sa inteleg Cui anume ma inchin ... Nu este cuvantul Meu ca un foc, zice Domnul, si ca un ciocan care sfarama stanca? (Ier.23:29) Este. El a pus in inima mea un foc naprasnic care arde pentru Domnul meu ... si mi-a inmuiat inima ... Cand am citit declaratiile de dragoste ale lui Dumnezeu din Isaia ... nu am mai avut nici o indoiala de dragostea Lui pentru mine ... si, cine sunt eu? Pentru ce nu intelegeti vorbirea Mea? Pentru ca nu puteti asculta Cuvantul Meu. (Ioan.8:43) Si de unde pot eu afla care fost Cuvantul Sau, daca nu citesc evangheliile si marturiile apostolilor? "Stiu faptele tale: iata, ti-am pus inainte o usa deschisa pe care nimeni n-o poate inchide, caci ai putina putere, si ai pazit Cuvantul Meu si n-ai tagaduit Numele Meu. (Apoc.3:8) Care este "Cuvantul Meu" din punctul dumneavostra de vedere? Last edited by macsim; 21.11.2010 at 21:28:10. |
|
|