Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Foarte frumos, dar trebuie să și asculți de Domnul ca să te ferești de aluatul fariseilor și saducheilor căci ei spun dar nu fac, și mai ales de otrava miliției, a mîncărurilor spurcate bine ticluite și sulimenizate cu otravă, hrana pregătită pentru fraieri de ''vrednicii'' câini bucătari care ''apără'' cică ortodoxia! Și oare nu a zis Domnul că are mulțime de legiuni de slujitori, miriade de îngerași, și dacă ar voi, oricând le-ar putea chema în ajutor ca să facă dreptate... deci de ce anume vă este vouă atât de frică? Pentru ortodoxie? Păi voi nu ați priceput ce este ortodoxia și de ce a zis Domnul către Pilat că de sus a primit Pilat acea putere cu care se lăuda: ''Nu ști că am puterea să..? îndemnându-L să-și scape Domnul pielea... ''. Dar voi chiar n-ați citit nimic din cărțile fraților Macabei.
Și la sfârșit e tot Cuvântul!
Dar Cuvântul Lui Dumnezeu, Iisus Hristos și nu a omului mincinos.
Și draga mea, nu mă acuza pe mine de judecată, când eu nu am judecat decât tangențial nu ca să-mi caut slava mea ci doar ți-am arătat că iarăși te lași hrănită cu desfrânarea jidoveacă idolicească, ca și în sectele din care au reușit să fugi... a judecătorei vulpițe cumetrițe care vrea ea, mereu vrea ea ceva, oare ce vrea ea pentru ei?
Păi vrea dacă e cineva care o să creadă, vrea să zică că e meritul contr ioverselor ei explicaționiste pentru cei ce vor crede. Adică dracul se vrea la originea credinței voastre în Dumnezeu... adică ''ciuma'' și ''lepra'' se întoarce... că de aia are lupul îmbrăcat în haina sfântă așa o râvnă deșertică de nedescris... căci știe că i se apropie sfârșitul tiraniei blestemate...
Nu confunda lucrurile căci numai Domnul este Proorocul și Învățătorul care dă cui vrea darurile Sale și nu omul care se erijează la proorocie ca să se dea mare și să se țină mare că știe dând tuturor minciuni dar nici cu degetul nu se atinge ca să trăiască conform cu proorociile pe care cică le știe, conform cu buna învățătură trasă din ele...
Nu te zăpăci! .
|
Bine, te cred, dar atunci de ce spune spune Domnul in prorocie:
«Drumul spre Mine este postul, rugăciunea, milostenia, spovedania și împărtășania. Nu vă depărtați de biserică». Dar pe de altă parte zicea: «Vai vouă, preoților care fumați în sfântul altar sau vă căsătoriți a doua oară!».
si:
Dar în luna octombrie 1960, pe când grăia Domnul la mine în casă, și fiind sigură că nu este nimeni străin, a început Domnul să strige: „Femeie, pentru ce te-ai despărțit de biserică? Mai bine îți frângeai mâinile și picioarele decât să te desparți de biserică. Femeie, femeie, ard doisprezece fluturi în foc, și cu tine treisprezece, femeie. Mergi la biserică și te spovedește!“. Maica Verginica a început să se zbuciume în pat și să strige mai tare. Eu plângeam, că nu știam ce înseamnă acest lucru, dar lângă pat a apărut o vecină, cu numele Teodorescu Anastasia, și pe care o adusese mama mea să asculte în ascuns, și a început să strige cu lacrimi în ochi: „Eu sunt, am douăsprezece avorturi și m-am dus la adventiști“. Dimineața s-a dus la biserică, s-a spovedit, și urmează la biserica Sfânta Parascheva.