Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
"Blestemat"e și cel ce provoacă suferință aproapelui , și cel ce judecă cu mânie ! Nu cred într un blestem adresat celor cumpătați , blânzi , sau împotriva celor ce folosesc cuvântul și blândețea în educarea copiilor lor ! Dar e bine să ne ferim de excese , căci am văzut unde duc acestea în alte religii , precum cea musulmană , unde pedeapsa corporală e la ordinea zilei în numele unui dumnezeu străin nouă !
|
fratele meu spunea:tata nu ma-i batut destul si aceasta la o vistra cam inaintata.oare acest om care nu mai este printre noi datorita alcolului,nu a tras o concluzie a vietii lui.ce a fost in inima acelui tata la o vistra inaintata bolnav fiind la pat,cind vede ca acel ce prin decizia lui Dumnezeu si vointa sa este,ceva ce nu ar fi vrut sa fie.poate,ca moderat si in unele ocazii,si nuiaua e buna.armata prin nuiaua sa a facut pe multi oameni,iata societatea de acuma fara armata creaza sinucigasi pe banda educatia localurilor si a discotecilor creaza asemenea neginditi oameni.ar mai fi multe de spus dar ma opresc a da voie si altor ginditori sa isi expuna pledoaria.