![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Are si inca mult , tinind cont de orientarile adevarate ale fratilor nostri , si in cazul de fata nu este vorba de un ortodox de rand ! Crezi ca-i singurul exemplu al infiltrarilor si al tradarilor ? Deci sa nu ignoram informatile "marunte " , dar care spun multe , chiar foarte multe despre vremurile in care traim . Deci , aceasta informatie are legatura cu acel procent de 90% ortodocsi pe care statisticile il vehiculeaza cand vine vorba de apartenenta religioasa . Este daca vrei , un anunt , semnal de alarma , si nu numai , dar sunt convins ca ti-ai dat seama , dar ai vrut sa auzi CONFIRMAREA .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca masoneria a fost anatemizata de multe sinoade ale Bisericii Ortodoxe (in Grecia, in Cipru, dar si in Romania, in 1937). |
|
|||
|
|||
![]()
Albert Pike mason de grad 33 din masoneria de rit scotian din SUA a fost un sustinator al sclaviei:
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_...ilitary_career "He returned to Arkansas in 1857, gaining some amount of prominence in the legal field and becoming an advocate of slavery" Dracii inseala pe unii masoni ei zic pe de o parte ca sustin "fratia" dar pe de alta parte e de parere ca unii oameni sa fie sclavi. Pai mai frate Andrei de unde teoria asta de la gradul 33 din ritul scotian la inselatii de draci masoni ca trebuie sa fie nefericire si rautate in umanitate? Nu de la dracii care ii inseala si ii insufla?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar ca , Ortodoxia a rezistat de-a lungul timpului si va face fata si acestui "asalt" de acum , printr-o Puternica si mai Puternica...,rugaciune catre Dumnezeu,respactand adevarata credinta.Nu prin cruciade,nu cu bani si nici prin alte tipuri de uneltiri... Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei,iadul este pavat cu bune intentii.Si diavolul mai face cate o fapta buna,doar cu scopul de a atrage mai mult rau asupra omului.Dorinta masonilor este de a-l pune pe Lucifer in mintea si sufletele oamenilor,iar darurile lor sunt daruri otravite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu de unde ati sarit cu totii ca il cinstesc pe diavol. Eu banuiesc ca este o sperietoare din cartile de tarot, de joc care se promoveaza cu verva vad in rindurile preotimii. Nu va inteleg deloc de ce vorbiti fara sa cunoastei personal activitatea si personalitatea serioasa a acestora. Este chiar penibil modul in copilaresc in care ginditi si fortati poporul credincios sa gindeasca numai in termeni de draci si dracovenii..hai sa fim seriosi! Mai Adrian , astia sunt oameni bogati, cu bani, acorda ajutoare financiare, cu o atitudine serioasa fata de familie si viata, apreciaza arta, cultura, cred in Dumnezeu( ma rog, in felul lor) Datorita popularitatii lor din diverse domenii sunt de regula oameni instariti, grei, care influienteaza multe decizii la nivel de municipalitate, guvern , decizii sociale si economice dar nu la modul conspirativ cum ne place noua sa credem :)))). Last edited by andreicozia; 12.11.2010 at 22:37:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fiecare crede in dumnezeu in felul lui. e o aberatie ca se inchina lui Lucifer, in chip vazut. pe masa de la intalnirile lor se afla deopotriva biblia, coranul, tora. deci toti pretind ca sunt credinciosi, fiecare in felul lui. DAR....aici intervine problema.nu poti sa crezi in mai multi dumnezei, cum nu poti sa afirmi ca sunt mai multe adevaruri(adica poti, dar asta e clar un neadevar) nu poti sa lepezi Biserica lui Hristos, sfintele Taine si sa mai afirmi ca esti ortodox. sa nu uitam ca in lume sunt multi prooroci mincinosi, capabili de minuni, deci lucruri bune nu fac numai oamenii buni nu e suficient sa faci bine, nu e importanta cantitatea binelui facut. importanta e inima care da, dragostea cu care da.Asta cere Hristos. o inima inchinata Lui, o dragoste fata de El si semeni. restul oricat de frumos ambalat ar fi e....risipirea inutila a fortelor(din punctul de vedere al mantuirii personale) la fel cum spunea sf Ciprian al Cartaginei:extra ecclesia nulla salus
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Fratioare, daca am fi fost noi aia cinstiti ti-as fi dat dreptate dar tara-i plina de lucratori ai bisericii mincinosi deci pina la ai categorisi pe altii hai sa pLiVim gradina noastra :) dupa CARE SA DESCHIDEM GURA! 3. Da si ce-i cu asta ,la fel spun toti despre biserica lor! si pentru asta trebuie sa-i respectam, nu sa-i urim, facindu-ne DUPA CUM BINE vezi, rau noua, prin dezastrul social si economic din tara |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat | antiecumenism | Generalitati | 249 | 29.11.2013 21:36:34 |
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 28.11.2012 19:45:21 |
Vreascurile limbii romane | Florin-Ionut | Postul | 38 | 01.04.2011 22:37:45 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
|