![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
acest lucru m-a scos si pe mine din sarite. eram la o universitate de stat cu examene multe si grele , cu seminarii si proiecte dintre cele mai sofisticate si variate iar fratele meu era la spiru haret, avand ex de 30 min, cu 30 grile, care aparusera inainte pe net, si la i.d iar la sf aveam aceeasi diploma:economist, amandoi. lucru care m-a infuriat teribil. sitemul de a fabrica diplome pe banda rulanta este foarte nociv pentru societatea romaneasca.( ce cu dichis suna, nu?)ai o diploma dar nici macar nu esti in stare sa formulezi o fraza intr-un limbaj mai elevat,habar nu ai ce insemna brand, mix de marketing s.a. astfel tinerii buni, care au muncit pe branci risca sa ramana fara locuri de munca cand apare "fata lu tata", cu o diploma fabricata in fabrica de diplome. dar utopia se spulbera destul de repede cand angajatorul are pretentia sa muncesti si sa dai dovada ca nu scrie degeaba economist pe diploma. dar sunt cazuri si cazuri.....
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Societatea Nationala Ortodoxa a Femeilor Romane | maria32 | Spiritualitatea ortodoxa | 3 | 01.10.2012 01:18:20 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
Turnul Eiffel sau adorarea falusului in societatea moderna | mihailt | Generalitati | 12 | 01.04.2009 20:13:27 |
|