Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2010, 17:38:51
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=IonelS;301319]Citeste totul despre Iov. Paragraful din biblie va fi insuficient. Bine este sa citesti interpretarile teologice ale "episodului". Poate asa o sa intelegi mai bine de ce Dumnezeu a permis atata suferinta la tine.
Insa sa sti ca cei certati sunt cei rugati sa intre in Rai . Unii au o cruce mai mare, altii mai mica.., functie si de cat pot duce.
Spune numele tau sa ne putem ruga pt tine ![/quot
scriu in privat
Reply With Quote
Vechi 28.10.2010, 17:42:49
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=ingerul_pazitor;301333]
Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Citeste totul despre Iov. Paragraful din biblie va fi insuficient. Bine este sa citesti interpretarile teologice ale "episodului". Poate asa o sa intelegi mai bine de ce Dumnezeu a permis atata suferinta la tine.
Insa sa sti ca cei certati sunt cei rugati sa intre in Rai . Unii au o cruce mai mare, altii mai mica.., functie si de cat pot duce.
Spune numele tau sa ne putem ruga pt tine ![/quot
scriu in privat
Cred ca am zarit numele tau, dar te-ai razgandit. Te voi pomeni si eu!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 28.10.2010, 20:33:59
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Poate ai auzit de acea parasire de Dumnezeu,in care nu mai ai credinta,esti in deznadejde,esti ca in poeziile lui Bacovia,esti in suferinta.Dar ,cum au zis si ,,colegii'',noi daca nu suntem stimulatii cu ceva nu facem nimic doar asteptam,noi nu-L cautam pe Dumnezeu,asteptam doar harul fara nici un efort ca si*asa e de gratis trebuie doar sa-l primim,atat.Acum mi-aduc aminte de o pilda simpla dar profunda:un om era inchis odata intr-un turn,si era izolat acolo,deodata vede un om trecand pe acolo,striga dupa ajutor dar nu este ajutat si arunca cu o moneda jos,omul de jos o vede o i-a si pleaca.Bun ,acum a doua zi mai trece un o om dar acum cel din turn nu mai arunca cu monede ci arunca cu o piatra,atunci cel de jos se uita in sus sa vada cine l-a lovit.Asa si noi cand avem binecuvantari uitam sa privim in Sus,dar cand ne lovesc necazuri ,tinem privirea tot la Cer dupa izbavire.Domnul sa-ti dea rabdare sa poti duce crucea ce ti-a fost randuita,si sa sti ca nu e mai grea decat ai putea s-o duci.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele arhimandrit Teofil Paraian-un duhovnic iubit adorcrysti Mari Duhovnici si predicile lor 19 16.07.2012 23:42:39
A fost palma Sfantului Nicolae un gest facut la manie? mihailt Generalitati 30 08.12.2010 02:09:37
Iubesc un baiat care a distrus un suflet ce l-a iubit sincer Fata_Sihastra Generalitati 59 02.03.2010 14:57:07
Despre manie ancah Pocainta 37 21.09.2009 23:27:53
Despre manie Lavrentiu Despre Biserica Ortodoxa in general 30 14.05.2009 20:53:00