Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2010, 17:31:31
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

"Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi." 2 Cor 5:17

Ai inteles, Ionel? Cine s-a pocait si sta in Hristos este o faptura noua, un alt om, nu un depravat. Omul vechi si depravat a murit, in locul lui s-a nascut un om nou in care locuieste Hristos. Si daca Hristos nu se sfieste sa locuiasca cu dansul, suntem noi mai mari ca El?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 26.10.2010, 17:37:28
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
"Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi." 2 Cor 5:17

Ai inteles, Ionel? Cine s-a pocait si sta in Hristos este o faptura noua, un alt om, nu un depravat. Omul vechi si depravat a murit, in locul lui s-a nascut un om nou in care locuieste Hristos. Si daca Hristos nu se sfieste sa locuiasca cu dansul, suntem noi mai mari ca El?
Adevarat- daca este pocainta sincera.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Vechi 26.10.2010, 19:30:58
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Il inteleg pe IonelS, nici eu nu cred ca as putea sa merg in viata alaturi de un om cu un trecut ... glorios, chiar daca intre timp s-a indreptat. Cred ca astfel de persoane sunt predispuse sa isi reia vechile obiceiuri in casnicie sau in afara ei, contrar opiniei majoritatii cred ca e de preferat ca mirii sa fie cat mai nevinovati.
Vechi 26.10.2010, 19:48:49
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Indicat este ca cel ales sa aiba si ceva minte in cap, caci daca este atat de " nevinovat " si la creier, s-ar putea sa nu mai foloseasca inocenta aceia trupeasca si sa va treziti in mojlocul unor probleme iremediabile.
Caci minte, slabe sanse sa mai dobandesti, curatirea trupeasca , Da !
Prostia este un lucru grav, ei i se asociaza multe lucruri dezgustatoare, patimi, ura, razboi si indolenta....sa nu mai vorbim de mandrie. Analizati o suma considerabila de divorturi ( si nu doar) si veti intelege.

Last edited by ory; 26.10.2010 at 20:21:19.
Vechi 17.01.2011, 00:42:41
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Indicat este ca cel ales sa aiba si ceva minte in cap, caci daca este atat de " nevinovat " si la creier, s-ar putea sa nu mai foloseasca inocenta aceia trupeasca si sa va treziti in mojlocul unor probleme iremediabile.
Caci minte, slabe sanse sa mai dobandesti, curatirea trupeasca , Da !
Prostia este un lucru grav, ei i se asociaza multe lucruri dezgustatoare, patimi, ura, razboi si indolenta....sa nu mai vorbim de mandrie. Analizati o suma considerabila de divorturi ( si nu doar) si veti intelege.
Mare dreptate ai...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33