![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi." 2 Cor 5:17
Ai inteles, Ionel? Cine s-a pocait si sta in Hristos este o faptura noua, un alt om, nu un depravat. Omul vechi si depravat a murit, in locul lui s-a nascut un om nou in care locuieste Hristos. Si daca Hristos nu se sfieste sa locuiasca cu dansul, suntem noi mai mari ca El?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Il inteleg pe IonelS, nici eu nu cred ca as putea sa merg in viata alaturi de un om cu un trecut ... glorios, chiar daca intre timp s-a indreptat. Cred ca astfel de persoane sunt predispuse sa isi reia vechile obiceiuri in casnicie sau in afara ei, contrar opiniei majoritatii cred ca e de preferat ca mirii sa fie cat mai nevinovati.
|
|||
|
|||
![]()
Indicat este ca cel ales sa aiba si ceva minte in cap, caci daca este atat de " nevinovat " si la creier, s-ar putea sa nu mai foloseasca inocenta aceia trupeasca si sa va treziti in mojlocul unor probleme iremediabile.
Caci minte, slabe sanse sa mai dobandesti, curatirea trupeasca , Da ! Prostia este un lucru grav, ei i se asociaza multe lucruri dezgustatoare, patimi, ura, razboi si indolenta....sa nu mai vorbim de mandrie. Analizati o suma considerabila de divorturi ( si nu doar) si veti intelege.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 26.10.2010 at 20:21:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|