![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Poate fi pocaita, iertata, impartasita, insa eu nu as dori-o pe post de sotie si mama a copiilor mei. Pt avortul unuia platesc si ceilalti copii.., pe care eventual i-ar avea. Sau cum sa ma incurc cu o femeie sterila din pricina avortului sau bolilor venerice ?
Cum sa intru eu in biserica pt Taina Cununiei, cand ea deja a mai fost acolo o data si s-a mai jurat o data ca "si la bine si la rau" , dar geaba ? Nu as judeca-o pe aceasta femeie, dar n-as dori-o in viata mea.. Este valabil si pt barbati ... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multe din aceste persoane nu se pocaiesc ca Maria Egipteanca ! Mai vor o "runda" sau mai multe ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pot sa iti spun doar atat: nesiguranta este in tine si vei simti acelasi lucru mai devreme sau mai tarziu si alaturi de o femeie pe care ai luat-o "din cutie". Garantii pe viata nu iti poate oferi nimeni si nu conditionandu-i pe ceilalti iti vei gasi linsitea si stabilitatea. Nesiguranta generaza teama,iar teama este opusul iubirii si din ea pot izvori multe neajunsuri daunatoare in primul rand tie,dar si unei eventuale relatii de casatorie.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai eu nu-i judec, sunt gata sa-i iubesc cu cele ale lor, insa nu sunt crestin ca sa-i bag in pat .
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnul respectiv se framanta ca prietena lui nu mai e virgina.
Dar am si eu o intrebare, mai apreciaza cineva asta? Marea majoritate a barbatilor vor convietuire inainte de casatorie... Doar cativa care mai respecta poruncile se pazesc de asta, foarte rari. Asa probabil si dra respectiva, a cedat in speranta unui viitor impreuna cu un baiat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu trebuiesc stigmatizati, dar nici bagati in pat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fiecare alege cum considera. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ai grija frate ca faci tainele bisericii simple obiceiuri! Mai vezi si tu viata Mariei Egipteanca si altele asemenea... vezi ce inseamna pocainta ca unor desfranati care s-au pocait le citim acatistele!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 03:33:24 |
| prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 11:35:27 |
| prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 21:47:30 |
| ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 21:26:33 |
|
|