![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Romanii nu observa ca situatia actuala a tarii e data de evaziunea fiscala,ca de la micul patron pana la guvernant (ministru,parlamentar) sunt inselati de draci multi si fura.
Patronul nu plateste salariul corect pe cartea de munca,ia lucrari de utilitate publica pe comision de se pagubeste statul,banii sunt alocati aiurea,etc etc etc. Si apoi se zice ca cica masoneria guverneaza lumea si ca masoneria ne-a saracit.... Si e trist ca sunt multi romani care nu au bani sa o duca decent nu sa aibe masina si sa faca concediu ci macar pentru incalzire,mancare,curent electric,apa si sa isi mai ia haine sa nu umble jerpeliti. Si acestia sunt inveninati de tot felul de inselati de duhuri rele impotriva masoneriei a grupului Bilderberg (care nici nu exista macar) sau mai stiu eu ce absurditati. Si acesti romani nu sunt lenesi (fratele Andrei nu are dreptate) ci chiar muncesc din greu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multi au amas fara locuri de munca sau pagubiti prin tot felul de absurditati. Din pacate, nu exista o reala vointa politica de a indrepta lucrurile. Iata ca varfurile masoneriei romanesti stiu exact ce fac: isi servesc superiorii in dauna romanilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La prima vedere, a face apologia masoneriei pe un forum ortodox inseamna fie minte inselata (de revazut Sf. Ignatie Briancianinov?) sau vadita intentie (pe bani sau pe posibilitatea de "a sta" in loja?). Parerea personala este ca, la cantitatea de documente publicate despre masonerie si despre intentiile evidente ale sale, solicitarile de "documente" ale unor admiratori-de-masonerie (agnostici sau "vajnici" crestin-ortodocsi) sunt cel putin copilaresti. De ce oare cei care au intuit si au vrut sa probeze/au probat ceea ce nu era de spus au sfarsit in mod comun (intre altii, Serge Monaste, Bruno Wurtz)? Pentru cine nu crede, sa cerceteze mai mult, inclusiv relatia new-age - masonerie, de ex. cine sunt (unele) din capetele (vazute) ale acesteia si care sunt principalele miscari pe care le fac zi de zi pe scena politica (apropos de ce spunea antoniap) ... Cu putina dorinta, se poate vedea cate ceva si prin realitatea retusata care ni se ofera zilnic. Iar celor (doritori de "sortulet"?) care vorbesc despre un "El" (o fi chiar "Arhitectul"?) si care promoveaza certitudinea si increderea in detrimentul credintei, le doresc o "coborare la vulg", o spovedanie sincera si cu folos spre luminarea mintii, pentru rugaciunile Sfintilor Nicodim Aghioritul si Iustin Popovici. Last edited by mc2009; 24.10.2010 at 22:31:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu asa nume aruncate aiurea in tramvai, ci manifestari actiuni,legislatie promovata in parlament(de ex) care fac CLAR parte dintr-un plan masonic, diabolic cum il numiti voi :)))) Hai sa te vad! ! ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sfantul Sinod, insusindu-si concluziile din referat, hotaraste: I. Biserica osandeste Francmasoneria ca doctrina, ca organizatie si ca metoda de lucru oculta si in special pentru urmatoarele motive: 1. Francmasoneria invata pe adeptii ei sa renunte la orice credinta si adevar revelat de Dumnezeu, indemnandu-i sa admita numai ceea ce descopera cu ratiunea lor. Ea propaga astfel necredinta si lupta impotriva crestinismului " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
foarte multi oameni politici romani sunt masoni, oare de ce le este frica sa recunoasca acest aspect ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revenind la subiect, daca sincer doresti sa aprofundezi, sa scapi de ignoranta si sa porti discutii serioase, ai cu ce incepe ... Exista tone de informatii, pune manuta si citeste/google-ieste putin pentru inceput, macar pentru bibliografie. Sigur, asta daca nu doar doresti sa plimbi "sortuletul" pe aici ... si sa arati cat de frumos, bun si necesar este. Cat despre "acordatul" libertatii de actiune, cred ca ar fi nevoie de un grad mai mare :); personal, chiar am suficienta si nu cred ca esti in postura de a putea umbla la ea. Si, pentru ca (vrei sa) pari o persoana rafinata, poate incerci sa "vorbesti" ceva mai civilizat/calm, unul din intelesurile utilizarii majusculelor pe Internet fiind si acela de tipat. In rest, nu este ce demonstra. Explicatia este la Sf. Ignatie Brianciannov (in cartea lui cea importanta), iar cheia, in finalul mesajului precedent; aplica si o sa te lamuresti singurel. |
|
|||
|
|||
![]()
Doctrina masoneriei nu e aceeasi cu dogmele crestin ortodoxe.
Insa eu nu pot sa zic de toti masonii ca sunt dusmani ai crestin ortodoxiei. Cel putin asa trag concluzia uitandu-ma in istorie. In al doilea razboi mondial Germania,Italia,Ungaria,Finlanda,Croatia o parte a Austriei state catolice sau catolico-luterane luptau si impotriva statelor crestin-ortodoxe precum Grecia,Serbia,Rusia. (sa se stie ca Rusia din vremea tarului Petru cel Mare nu a mai avut patriarh in BO Rusa,abia dupa ce regimul tarist nu a mai fost au inceput sa aibe patriarh din nou si primul patriarh a fost Sfantul Tihon al Moscovei;nu e deloc de mirare avand in vedere ca tarul Petru cel Mare a avut doi profesori catolici.) Iar alte state catolice sau catolico-luterane precum Spania sau Suedia desi erau neutre ajutau economic pe inselatii de draci nazisti. In SUA si Anglia se stie ca e prezent "ritul scotian antic si acceptat" ca masonerie si eu stiu ca SUA si Anglia au luptat de partea crestinilor ortodocsi. Bulgaria (partial implicata in razboi) si Romania nu au avut o atitudine crestin ortodoxa in acest razboi luptand de partea inselatilor de draci,a puterilor lui Satana. De unde eu nu pot sa numesc toata masoneria dusmani ai crestinilor ortodocsi.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 25.10.2010 at 15:41:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ECUMENISMUL SI MASONII | ivasile | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 15.04.2014 21:45:16 |
Dusmanie si dusmani | cristiboss56 | Generalitati | 131 | 24.10.2012 15:06:15 |
Masonii | andipanda | Generalitati | 11 | 19.05.2011 15:31:01 |
Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 21:52:55 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|