Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2010, 13:23:24
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Implicit ma bucur

Citat:
În prealabil postat de Paduraru Vezi mesajul
Ascult muzică destul de frecvent. Când lucrez la birou, mai ales. Ascult de toate, cel m ai puțin rock și hip-hop. Cântecele antihristice le șterg cu totul. Referitor la Bon Jovi, are o muzică plăcută, multe melodii lente (Always, Thank you for loving me etc.); cum o fi el ca om în viața sa particulară, nu mă interesează. Nici un artist nu reprezintă un model de viață de urmat pentru mine, deci, nu-mi fac idoli din artiști. am avut o perioadă în care am cochetat cu rock-ul, însă n-am ajuns la apogeu în fapt, însă îmi doream să ajung. Mi-a trecut...
Unii sunt fani înfocați ai unor artiști, nu ratează nici un concert, au tricouri cu chipurile artiștilor preferați, postere, bannere, autografe, discografie etc. Sincer să fiu, pot asculta muzica și la calculator în loc de a mă înghesui la vreun concert, în camera mea stau mai bine icoanele (pe peretele de la răsărit) și tablourile cu cerbi, cocoși de munte, urși etc (pe ceilalți pereți) decât posterele cu Ștefan Hrușcă, să spunem.
E drept, când se anunță vreu concert de colinde cu Hrușcă în orașul din apropierea mea, aș vrea să merg, dar dacă am altceva mai bun de făcut, renunț (dă bine și dacă ascult la calculator).
Ma bucura ce citesc acum...dar sa te intreb ceva : cocosii , ursii dp perete sunt CHIAR tablouri nu trofee de vanatoare, nu? ( glumesc pt mai trebuie sa ne si destindem...)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Cu si despre muzica... sfaturi, pareri, orice, sa vedem xanixade Generalitati 86 10.02.2015 08:14:02
Muzica tudor2012 Muzica Bisericeasca 40 12.07.2011 19:51:20
Despre muzica...o intrebare. tigerAvalo9 Generalitati 17 30.04.2010 12:04:16
Despre muzica psaltica dupa 1990 vladsergiu Generalitati 0 13.02.2009 10:39:52