![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar intalnirea cu ortodoxia m-a impresionat, nu lecturile despre crestinism la modul general)[/quote]
te poti "intalni" cu ortodoxia daca nu mergi la biserica ( ma intreb cum s-ar putea intalni un om cu ortodoxia daca nu participa activ la slujbe s.a )? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am intalnit ortodoxia in lectura cartii "Stalpul si Temelia Adevarului" de Pavel Florenski. (Dar da, ai dreptate, trebuie sa participi la Sf Liturghie, sa te spovedesti, impartasesti ec... Dar de undeva trebuie sa incepi, nu?) (Pe de alta parte, nici mersul la biserica nu te face ortodox, daca esti strain de invatatura si trairea ortodoxa.. ma refer aici in primul rand la cei multi care participa la slujbe dar cred ca toate credintele sunt cai diferite spre acelasi final). Last edited by anna21; 19.10.2010 at 20:42:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Cat este de frumoasa Ortodoxia!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
e frumoasa Ortodoxia doar pentru cine o traieste si o intelege!
cam multi suntem ortodocsi doar cu numele.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casnicia - razboiul duhovnicesc al mirenilor? | N.Priceputu | Nunta | 381 | 07.09.2013 20:42:29 |
rugaciune pentru un necredincios | manesa | Rugaciuni | 3 | 01.05.2010 22:47:19 |
Ajutatima sa-mi salvez casnicia | eduard40 | Rugaciuni | 6 | 06.01.2010 16:19:22 |
Parabola despre iconomul necredincios. | BogdanF | Generalitati | 1 | 19.10.2007 03:05:42 |
|