| 
				 Daca  Dumnezeu  near  pa rasi  pentru  o  zi ? 

Citat: 

| 
					În prealabil postat de CuzaSfant  Am citit un articol care suna in felul urmator: "Dumnezeu este online tot timpul , numai ca este tot timpul pe invisible. El ne vegheaza in taina , iar cand avem nevoie de el ne da un buzz". 
 Intrebarea mea este urmatoare (nu are legatura cu ce am scris mai sus): Daca Dumnezeu pur si simplu nu s-ar mai face prezent  , noi cum ne-am da semana de absenta sa , din moment ce el este in tot si toate pe cale nevazuta?
 |  
Nici nu  vreau sa  ma  gindesc ce  sa-r  intimpla .Nu  trebuie  sa  luam  in deridere  numele  lui  Dumnezeu ,pentru  ca  El  este  bun si  milostiv  cu  noi .  Dar  si  cind  se  supara  pe  noi  ne trimite  tot  felul  de  semne  pe  care  noi  ne  facem  ca  nu  le percepem ,dar  cu  siguranta  vin  de  sus .

__________________"   Toate  imi sunt    slobode ,  dar  nu  toate  imi  sunt  de folos (ICor. 10 ,23 ,) "  Nelinistea  noastra   pe  care  o  simtim   neincetat  in  incercarea  de  a fi  perfecti  ascunde  teama .  Daca  ne  infruntam  temerile   si  ne  ingaduim   sa  fim  "umani ", putem  fi  mai  fericiti  si  mai  bogati  . " D. Burns
 |