Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2010, 11:42:19
Aurelia2010 Aurelia2010 is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Deci sunt ori inconstient ori platit de eretici. Ma rog, tu stii mai bine, nu-i asa?

Ca o nota, as recomanda noilor-veniti pe forum ca atunci cand vor sa deschida un nou thread sa se uite in urma si sa vada ca acelasi subiect s-a rediscutat de 3-4 ori in trecut. Sa citeasca putin acolo, s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa se infurie degeaba.
NU s-a discutat nicaieri despre Manastirea Copaceana, ion acest forum si nici despre vechiul ROCOR cu care a intrat in comuniune. Nici despre scrierile clericilor acestei Biserici nu am vazut scriindu-se. Le-am gasit intamplator si le-am citit si sunt destul de convingatoare. Nu am vazut ceva ascuns sau ceva care sa contravina Sfintelor Canoane. AM vazut criticile din presa, pentru ca mi el-a arata Cozia, dar cred ca sunt si exagerari si falsificari. Intr-un interviu, staretul Manastirii antu-ecumenism, spunea "cine vrea sa marturiseasca, totdeauna este prigonit". De asta ma gandesc si eu ca undeva se cam exagereaza. Daca ar fi adevarate fotografiile, nu stiu ce sa cred sau daca este una si acceasi persoana, pentru ca ori este cu spatele, ori are ochelari la ochi. Fizicul poate semana foarte mult. Apropo: un preot din BOR fusese oprit de slujba pentru ca aparuse niste filmari in care unul ce-i semana il batea pe un credincios. Credinciosul respectiv s-a vazut la TV si apoi a luat legatura cu Episcopia si a marturisit ca staretul a fost oprit pe nedrept, intrucat nu el l-a lovit. FARSE SE POT FACE ORICUI.
Reply With Quote

Tags
manastirea copaceana

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Donatii pentru manastire München Ion Pop Despre Biserica Ortodoxa in general 4 17.09.2011 23:42:28
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
O manastire care ingrijeste de 140 de copii spre_rasarit Despre Biserica Ortodoxa in general 3 18.11.2010 22:53:23
Sfanta Liturghie - cind a aparut pentru prima data? patinina34 Sfanta Liturghie 11 04.06.2009 02:11:51
Ajutor pentru o manastire! nastac_miruna Umanitare 5 16.12.2008 15:07:44