![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu ai ajuns la adevarul sublim desi ma indoiesc , esti plin de rautate si lipsit de intelegere, asta nu inseamna ca eu trebuie sa te cred pe cuvant, e in natura omului sa isi puna intrebari si sa caute cai verzi pe pereti, nici macar nu te-ai gandit ca poate unii au un motiv sa intrebe...e simplu de spus " cauta pe Dumnezeu" dar ai uitat sa spui partea cea mai grea "CUM?"...nu te obosi sa-mi raspunzi...cunosc raspunsul, iar de rautati sunt satula!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am pierdut o gramada de timp si am vazut pe youtube documentarul despre extraterestriii la care mi-ati facut referire, si nu am ajuns la o concluzie...da unele "chestii" sunt de la diavol...in fine..la sfarsitul documentarului un pastor dadea niste citate din Biblie, le-am cautat si eu in Biblia Ortodoxa si am gasit :
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții, care pe cine a voit. 3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceștia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!" 4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriași, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor și acestea începuseră a le naște fii: aceștia sunt vestiții viteji din vechime. Cine erau fiii lui Dumnezeu? ‘' Toate zilele lui Enoh au fost 365 de ani . Enoh a umblat cu Dumnezeu; apoi nu s-a mai vazut , pentru ca l-a luat Dumnezeu ‘' Si mai am o intrebare de ce a fost asa placut lui Dumnezeu Enoh incat Dumnezeu l-a luat la el? Eu defapt despre "extraterestrii"( i-am numit extraterestrii pentru ca nu sunt oameni ) astia intrebam: Enoh , capitol 6 : Venise o vreme cind copiii oamenilor se inmultisera si in acele zile li se nascusera fiice frumoase si pline de gratie. Si ingerii (veghetorii), copiii cerului ,le-au vazut si au poftit dupa ele, si si-au spus intre ei:'' Veniti, sa ne alegem femei dintre oameni si sa avem copii cu ele'' Ce s-a intamplat cu ei? Last edited by Callyope; 10.10.2010 at 20:31:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit erau ingerii cazuti, cazuti pentru ca au poftit la fetele oamenilor....
Last edited by Callyope; 10.10.2010 at 20:46:10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine sau ce sunt carismaticii? | magnolia | Generalitati | 36 | 07.07.2011 10:00:46 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Ucrainieni au realizat cine sunt | andreicozia | Generalitati | 3 | 04.06.2010 10:24:07 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|