![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca exista alte forme de viata, nu diavolii sau ingerii
![]() Cica au gasit bacterii si aminoacizi pe niste meteoriti, deci este o dovada suficienta ca viata se poate dezvolta si in afara planetei neoastre.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce fel de forme de viata exista,poti sa descrii?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Viata pe alte planete nu inseamna doar omuleti verzi. Daca exista forme de viata chiar unicelulara, inseamna ca exista viata. Ori bacteriile nu pot fi confundate cu diavolii sau ingerii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, e un progres față de ieri, când încă mai credeai în omuleți verzi:
|
||||
|
||||
![]()
"Si daca s-ar dovedi ca exista extraterestrii ..." - asta reprezinta dovada credintei mele in extraterestrii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a dat libertate nu ingradire! Eu sunt de acord ca diavolul poate lua orice forma, chiar si de extraterestru, probabil asa la vazut si Parintele Cleopa. Dar eu ma refeream la alt tip de extraterestru, unul bun, care ajuta din umbra, care nu vrea sa se faca vazut, dar vrea sa ajute. De exemplu Nicola Tesla, spunea ca toate inventiile i-au fost comunicate de o entitate si inventiile lui Tesla au fost cu mult inaintea vremii in care a trait...numai stiu ce compozitor spunea ca a scris partiturile respective tot asa dictate de nu stiu cine...si exemplele pot continua. Evident ca toti au fost considerati nebuni...dar totusi cineva trebuie sa fi fost... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multi carora le-au vorbit entitatile... dar nu mai dau exemple, ca iar voi fi gresit inteleasa (dar nu ma pot abtine.. teoria evolutionista a fost comunicata si ea la ureche) Sunt dracii, intotdeauna dracii care comunica la ureche. Dumnezeu este interesat doar de mantuirea noastra, nu de progresul ideilor omenirii.. cred ca acest lucru este evident. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tesla vorbea de inspirație, nu de contactul cu vreo manifestare sensibilă. La fel și cu acel compozitor.
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu crezi? De ce? Fiindcă înțelegi că e absurd ca viața evoluată și inteligentă să apară în cosmos? Deci recunoști și tu că teoria evoluționistă e ridicolă.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine sau ce sunt carismaticii? | magnolia | Generalitati | 36 | 07.07.2011 10:00:46 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Ucrainieni au realizat cine sunt | andreicozia | Generalitati | 3 | 04.06.2010 10:24:07 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|