![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Aici nu prea înțeleg. Cum poate un Sfânt să nu treacă de vămi? Atunci nu mai e Sfânt.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
a trecut mai, dar a avut de furca.. este in pateric, astazi l-am citit, dar sunt si Sfinti mai mari, ca Sf Macarie de care dracii nu se apropiau.. dar si de Sfa Antonie s-au legat simult a plans pentru asta desi nu mai avea pacate in el dar inventau si i-au adus suparare .. dar repet Sfintii cei mari trec liber si direct in cer.. lui Sf Macarie dracii ii spuneau neputand sa-l atace" o Macarie, de ce slava te-ai invrdnicit!" ca o ultima ispita.. si Macarie le-a raspuns , ba inca nu am scapat si la porti iarasi l-au laudat dracii ca sa -l ameteasca si sa cada si iar s-a ferit Sfantul si cand a intrat atunci au inceput sa scarasneasca din dinti de oftica iar Sf a zis cu harul lui Hristos abia acum pot spune ca am scapat de voi! asa ca sa luam aminte ca e greu pentru noi pacatosii care putim si dormim in pacate.. vai noua si iarasi zic, vai noua in ziua aceea, ca nimeni nu ne va mai putea ajuta ,ce a afost savarsit asa ramane si inapoi nu se mai intoarce, de nuplangem acum, cat avem timp, vom plange atunci o vesnicie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din 24 de Vami | idealist | Pocainta | 5 | 14.03.2010 21:44:22 |
Sunt vamile vazduhului o invatatura gnostica? | scrabble | Slujba inmormantarii | 47 | 18.08.2009 17:33:20 |
Vamile vazduhului | NiCcoleta | Generalitati | 35 | 21.02.2008 17:52:26 |
Vamile vazduhului | BogdanF | Generalitati | 17 | 25.07.2007 17:57:58 |
|