![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vrei sa fii te rog mai explicit? nu inteleg nimic! fa un rezumat in 3-4 randuri
|
|||
|
|||
|
Din superstițeu am fobie de nenia, de ochii și de deochii lui nenia, de aia am fobia că mi se va împlini ce mi-a ghicit tanti grijania în cafia... că eu fiind un papă lapte vreau mereu privindu-mă în goglinda gLumii, mă las lins de șarpe și mă flatez cu competența că o să fiu frumușel și băgat în seamă pentru ca să pot mai târziu primind mulțumiri să mă bălăcesc cu frumoasele în compot făcut cu apă dulce și acolo, ca peștii, să ne atingem profitând că nu ne cunoaștem deloc, să ne adulăm pentru a produce CREIATINĂ... deci e fobia curioșilor ce suferă de curiozitate amară... suferă de gaura cheii, dar ei sunt siguri și cred că e dulce privirea aceea lungă sau foarte scurtă, ca un fel de filaj fricos ca să nu fi observat... iar apoi când ține figura îndrăznești exact ca căldicelul ce e hotărât să facă păcate... grele, și să se fericească viceversa, crezând că defapt sunt ''vrednic''... deci se înfoaie oqlulhul în mine cu competența, pușcă de competență și de meștereală savantă pentru întietăți. Pismă și lene.
Last edited by vsovivi; 30.09.2010 at 18:28:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lasa.....e prea mult pentru mine! banuiesc ca gandesti in alta limba si traduci in romaneste, de asta nu prind logica celor insirate de tine.
|
|||
|
|||
|
Vrea sa spuna ca i-e frica de mandrie si pacatele care vin din cauza ei. :))
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
valabil și pentru mine, în plus și toate celelalte păcate ale mele
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
|
||||
|
||||
|
Apoi, fobie pentru mine reprezintă ceva de care fug pentru că nu-mi place, nu că m-aș teme. Astfel, pentru mine, fobii ar fi manelo-fobia, rock-satanic-fobia, prozelitismo-fobia, certo-fobia. restul, din ceea ce a enumerat d-na. Doriana mai sus, evit unele (șerpi - îi omor; viermi, păianjeni - îi evit).
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
|
|||
|
|||
|
Oh, si de ce omori serpii? Deoarece tie frica? Presupun ca aceasta "fobie" vine de la indoctrinare, sa toti serpi sunt draci... Asa-i?
Te mandresti cu irationalitatea ta? In primul rand sarpele nu te ataca din propria iniziativa, ci doar cand este speriat sau amenintat de un predator, cu exceptia anacondelor, care alea le intalnesti in Africa sau in America de Sud. Tu esti un pericol pentru el, esti mai mare si n-are cum sa te manance. Si in plus sunt utili, deoarece mananc soareci si sobolani.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
| Care sunt principiile fundamentale ? | Eutifiev_EMI | Despre Sfanta Scriptura | 33 | 09.11.2009 00:44:00 |
|
|