![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad insa astazi copii capabili dar cu situatie modesta, care nu mai pot sa mearga sa-si continue studiile, nu pentru ca acestea nu ar fi gratuite, dar dintr-o bursa si o pensie de urmas (de CAP, sa precizam) nu s-ar putea descurca. Poate ca daca si-ar lua vreun serviciu, pe langa scoala...Un serviciu nu mi-as fi putut lua, nu as fi avut timp, faceam 10 ore/zi cursuri si seminarii, 6 dimineata, 4 dupamasa. Last edited by Adriana Cluj; 29.09.2010 at 14:27:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine actualul regim din Romania este cum este.
Eu ziceam cum a spus si fratele Traditie daca s-ar fi pastrat vechea monarhie constitutionala,atunci probabil alta ar fi fost situatia in Romania acum. Parintele Cleopa,parintele Arsenie Papacioc,parintele Arsenie Boca,parintele Dumitru Staniloae etc toti acesti parinti duhovnicesti au fost la scoala si la facultate (care au fost la facultate adica parintele Staniloae,parintele Arsenie Boca,parintele Arsenie Papacioc) in acea perioada,a monarhiei constitutionale. Si parintele Staniloae nu provenea dintr-o familie instarita. La fel nici parintele Arsenie Boca. Nu a fost oare cel mai mare conducator al Romaniei regele Ferdinand I?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alte state, monarhii, cum este? Anglia, Belgia, Suedia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Monaco, Luxemburg, Spania? In cele nordice am aflat si noi/eu ca exista un nivel de trai ridicat, in rest nu am de unde sa stiu, nu am fost in nici una din ele, ce stiu am aflat doar citind, sau vazand documentare, nu pe viu. Nu cunosc in profunzime o asemenea societate. Nu pot sa emit pareri categorice asupra a ceea ce nu cunosc. Pot doar sa presupun. Last edited by Adriana Cluj; 29.09.2010 at 15:46:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre regimul comunist din Romania | Florinvs | Generalitati | 562 | 16.09.2016 18:36:38 |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Iertare | Bogdan N | Generalitati | 36 | 29.06.2011 14:31:25 |
|