Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 14:09:31
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile Ganduri bune, Marius!

Desi ma repet, iti doresc sa te insoteasca pretutindeni binele.Sa fim fericiti ca ne-am nascut Ortodocsi!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 15:20:31
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Unhappy Numai bine!

Si eu constat cu parere de rau ca numarul forumistilor se micsoreaza dar nu stiu de ce se recurge la stergerea contului. Cine are nevoie de o pauza o poate lua oricand asta nu inseamna neaparat plecare definitiva, insa fiecare e raspunzator pentru deciziile sale si daca Marius a decis sa plece probabil ca are un motiv intemeiat.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 16:20:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Gabriela 8, forumul solicita destul de mult timp de la userii sai; tot timpul au plecat unii, si au venit altii. Intotdeauna ne va pare rau cand pleaca useri cu care eram pe o lungime de unda. La fel cum pleaca, la fel de bine pot reveni, daca doresc. Cu unii putem stabili relatii si pe privat, si acea relatie nu se pierde. S-au legat prietenii frumoase pe acest forum.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2010, 18:24:45
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Si mie imi pare rau de Marius Dmb, un crestin de caracter! Sper ca va continua lupta in alta parte si sunt convinsa ca sederea lui pe acest forum, atata cata a fost, a adus unora folos.
Ramaneti, oameni buni, si luptati!
Vechi 28.09.2010, 19:57:42
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Si eu constat cu parere de rau ca numarul forumistilor se micsoreaza dar nu stiu de ce se recurge la stergerea contului.
Pentru unii este foarte greu sa se stapaneasca sa nu intre sa scrie atunci cand au cont....asa nemaiavand cont si daca ii starneste vreo postare, ca sa intre sa raspunda trebuie sa-si creeze un nou cont, si pana il creaza le piere pofta sa mai scrie.
Asa am incercat eu sa-mi explic :)
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ajutor pentru marius scristi Generalitati 2 17.08.2008 00:31:52
Interviu cu Ambasadorul Marius Lazurca PadreCory Stiri, actualitati, anunturi 0 18.05.2008 22:03:27