![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi ma repet, iti doresc sa te insoteasca pretutindeni binele.Sa fim fericiti ca ne-am nascut Ortodocsi!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu constat cu parere de rau ca numarul forumistilor se micsoreaza dar nu stiu de ce se recurge la stergerea contului. Cine are nevoie de o pauza o poate lua oricand asta nu inseamna neaparat plecare definitiva, insa fiecare e raspunzator pentru deciziile sale si daca Marius a decis sa plece probabil ca are un motiv intemeiat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gabriela 8, forumul solicita destul de mult timp de la userii sai; tot timpul au plecat unii, si au venit altii. Intotdeauna ne va pare rau cand pleaca useri cu care eram pe o lungime de unda. La fel cum pleaca, la fel de bine pot reveni, daca doresc. Cu unii putem stabili relatii si pe privat, si acea relatie nu se pierde. S-au legat prietenii frumoase pe acest forum.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si mie imi pare rau de Marius Dmb, un crestin de caracter! Sper ca va continua lupta in alta parte si sunt convinsa ca sederea lui pe acest forum, atata cata a fost, a adus unora folos.
Ramaneti, oameni buni, si luptati!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa am incercat eu sa-mi explic :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutor pentru marius | scristi | Generalitati | 2 | 17.08.2008 00:31:52 |
Interviu cu Ambasadorul Marius Lazurca | PadreCory | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.05.2008 22:03:27 |
|