Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca:
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! 6 8,82%
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! 28 41,18%
doresc un forum pur ortodox! 34 50,00%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2010, 12:46:05
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Domnule "departe de țară", NP de pe acest forum sunt români din România,...
Pocanitule esti asa de transparent, te-ai invatat cu ai tai carora le poti spune orice si inghit fara sa gindeasca! Probabil de aceea iti place intre noi, gasesti oameni care mai au sira spinarii, minte, bun simt!
Acum vrei sa-mi ridici pe cei care sint impotriva emigrarii in cap? Nu te ostenii am facut-o singur!
Oricum oricit de slab ortodox oi fi eu si de emigrant sint cu siguranta mai roman decit toti pocanitii tai sau decit tine!

Citat:
nu din "Marele Babilon", care apropos îl localizezi unde nu trebuie. ...
De unde sti unde il localizez eu? Ai si un duh al stravederii pe linga celalalte? De fapt daca intr-un om incap legiuni de ce n-ar incapea si in tine?!

Ș
Citat:
Si mai lăsați komunikatele astea Radio Erevan că românii nu sunt creștini de 2.000 de ani. Nici măcar români...
Pai asi spune si eu ca tine ca noi am infintat crestinismul in sec. 19 si pina atunci au fost toti eretici dar nu-i nici macar logic lasind la o parte ca ar fi o minciuna strafundata!

Rodica si Windorin ori pomul este bun si face roade bune ori este rau si face roade rele. Daca in inima lor este bunatate, iubire inseamna ca Iisus este in inima lor (iarta-ma Doamne!) ca numai atunci ar putea scoate lucruri bune! Daca lupta impotriva BO, a preotilor, a Euharistiei, a spovedaniei, a ortodoxiei, a bunului simt unde gasiti voi dragoste?
Pai credeti voi ca sarpele cind a indemnat-o pe Eva sa ia marul a injurat-o mai intii? S-a rastit la ea?
Pr. Gheorghe eu stiu ca exista preoti pe forum nu trebuia sa mi-o confirmati! Ce doresc eu este ca preotii sa se implice cu adevarat fara sa se gindeasca la riscuri! Sinteti pastor? Pai atunci paziti oile de acesti lupi in piei de oaie! Ca or fi destui aici care pot avea grije de ei e sigur dar tot asa sigur este ca sint destui care se pot lasa inselati, nu-s toti oi mai sint si miei!
BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti! Sfintul Nicolae unul dintre cei mai blajini sfinti a dat pame ereticilor; noi ii iubim! Noi sintem mai ceva ca sfintii!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 13:07:55
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Daca tot facem sondaje ca sa aflam opinia forumistilor, cred ca ar fi trebui sa fie si optiunea actuala, ce permite tuturor sa se inregistreze.
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 13:45:16
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Pocanitule
Citat:
De fapt daca intr-un om incap legiuni de ce n-ar incapea si in tine?!
Meriți un singur răspuns:

Citat:
Ș
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 14:13:21
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Meriți un singur răspuns:Ș
Ai vrea tu pocanitule dar nu o sa se intimple decit cind o sa fiu banat si eu nu o sa intru pe geam ca nu o sa-mi fie dor de tine!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Iti dau dreptate ,nu ne sunt de folos aceste discutii ,mai mult , au dus la smintirea noastra si ne-au facut sa pacatuim uneori.
Nu avem ce discuta cu cei care spun despre Maica Domnului ca este o femeie oarecare ,cand ea a fost mai sfanta decat sfintii ,s-a nascut sfanta.In acest fel ei neaga puritatea si perfectiunea lui Hristos Dumnezeu si nu Il cinstesc nici pe El.
Totusi nu sunt de acord cu excluderea lor ,mi se pare un gest extremist.
Nu prea cadreaza cu principiile ortodoxe ,sa ii lasam si pe ei acolo, dar mai multa atentie ,trebuie evitate discutiile cu ei.
Daca intreaba raspundem ,nimic mai mult.
Asta e parerea mea.
Pai soro daca singura spui ca nu ne sint de folos discutiile, daca singura spui ca ne fac sa pacatuim uneori (si ai dreptate , asa este!) atunci de ce sa le mai raspundem? Oricum n-a intors nimeni vreun pocanit pentru ca astia au legiuni de draci in ei, trebuie sa fi sfint sa poti sa-i intorci!
Nu-i mai simplu sa-i lasam sa urle pe la usi?
Ce nu-i ortodox? Sa nu fi prieten cu Tangalache? Sa nu-l doresti prin preajma? Sa lupti impotriva lui? Eu cred ca tocmai asta-i ortodox!
Nu cer sa-i exterminam ca persoane (doamne fereste) sint niste teleghidati asa cum noi sintem din cind in cind dar spre deosebire de ei noi stim ca sintem bolnavi, cautam doctorul si ne tratam chiar daca o sa ne imbolnavim iaras! Ei nu! Ei pe linga legiunea pe care o au mai aduna inca o legiune si inca una. Sint convinsi ca-s sanatosi si nu cauta medicul (pe care de altfel il considera un inselat) nu vor medicament (ca deh ei nu-s vampiri ca noi ortodocsii) si pocait la ei se reduce in a purta basma si a avea o privire timpa! Au "uniforme" de pocaiti nici nu trebuie sa deschida gura cind bat la use ca-i cunosti dupa uniforma!
La citi pocaniti a fost tu Anita sa le bati la use sa le citesti tu Biblia (ca deh toti sint analfabeti si doar ei stiu citii!)? Da citi au fost la usa ta? Astia nu pierd o ocazie sa rapeasca si sa sfisie! Si spatiul virtual nu putea ramine neparazitat de ei! Au si ei ascultari de la Teleghidator!
Eu cred ca nu poti fi sanatos intr-un mediu plin de paraziti!
De aceea, afara cu ei!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:24:47
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
BO incearca sa fie corect politic. Admitem homosexualii, admitem prostitutia, admitem erezia admitem orice pentru avantaje lumesti! Sfintul Nicolae unul dintre cei mai blajini sfinti a dat pame ereticilor; noi ii iubim! Noi sintem mai ceva ca sfintii!
Bre, frate, stai oleaca! Nu te tulbura mai mult! Eu nu admit nimic din ceea ce prezinti acolo, ba cu puterea pe care doar Hristos Domnul mi-o da, lupt dupa cum se poate cu acestea. Dar Biserica (institutia) nu este mai mica decat mine ca sa astepte de la mine binecuvantare ci eu sunt mai mic, fiindca sunt doar un vlastar din ea. Asa ca daca aceste lucruri apar, chiar in Biserica uneori, ce crezi ca este Biserica, in fiinta ei, de vina? Daca spui da, nu esti decat un alt sectar care ia Biserica pe post de obiect proprietate personala, nu mai important decat presul de la usa de la intrare. Daca spui nu, nu Biserica este de vina ca apare caderea sau ratacirea, vei vedea ca trebuie sa si accepti randuiala ce inseamna ascultare.

Pe scurt, eu sunt preot. Sunt preot in Biserica. Orice vorba a mea implica mai mult sau mai putin Biserica, im majoritatea cazurilor destul de mult. Fratia ta esti crestin. Esti crestin in Biserica. Orice vorba a fratiei tale va implica Biserica, mai mult sau mai putin. Deci sa avem grija sa lucram in Biserica spre slava Capului Bisericii, Hristos, atat fratia ta cat si eu, pacatosul! Daca nu vei sa respecti Biserica Ortodoxa cu tot ce inseamna ea, inclusiv Sfantul Sinod actual, degeba zici ca-l cinstesti pe Sfantul Nicolae; palma sfantului chiar pentru acest pacat s-a abatut asupra ereticului!

Sincer, eu nu prea fac diferenta decat cu greu intre eretici: tot o apa si-un pamant! Nu pot sa nu remarc la fratia ta un zel deosebit de a apara ortodoxia dar ortodoxia trebuie aparata din dragoste nu din nevoie, pentru ca ortodoxia este a lui Hristos si El stie, cand este nevoie, sa-si apere ce-i al Sau! Iubindu-L pe El si noi vom apara ce este al Lui dar nu pentru noi ci doar pentru El. Mare diferenta! Ca intre Rai si iad!

Daca vei continua sa lovesti in ierarhia Bisericii, vei continua sa faci jocul sectarilor sadea (nu toti cei ce nu sunt in B.O.R. -spre intelegere-) care te vor intarata in continuu spre a te folosi. Ai grija cui slujesti!

Domnul sa apere acest neam romanesc de toata lucrarea de dezbinare!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:30:07
bmd
Guest

Implicit

Parinte Gheorghe eu ma supun BOR pina cind o sa-mi ceara (sa nu fie) sa ma leped de credinta, sa ma amestec cu sectantii samd
Nu sint insa vierme sa nu vad ca se cedeaza teren! Si ma intreb de ce?

Eu sint considerat extremist, pai atunci este si Pr. Cleopa cind zice ca sectantii sint premergatorii lui anticrist! Cind zice sa nu-i primesti in ograda!
http://www.youtube.com/watch?v=bMGsuG2I2e4
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:33:57
bmd
Guest

Implicit La fel

spune si Pr. Petroniu: "Nu sta de vorba cu sectarii!"
http://www.youtube.com/watch?v=b7hHF...eature=related

Parintii astia (Cleopa, Petroniu...) si daca o sa caut mai pun o gramada de exemple, nu aveau iubire de aproape? Nu erau crestini?
Noi astia "aparatorii sectantilor" sintem?
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:36:05
bmd
Guest

Implicit Astia sint penticostalii

aia mai traitori dintre ei asupra carora se coboara duhul!!!
Care dintre ortodocsi aveti partasie cu asa ceva?
http://www.youtube.com/watch?v=8ypk4...eature=related
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:39:37
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Parinte Gheorghe eu ma supun BOR pina cind o sa-mi ceara (sa nu fie) sa ma leped de credinta, sa ma amestec cu sectantii samd
Nu sint insa vierme sa nu vad ca se cedeaza teren! Si ma intreb de ce?

Eu sint considerat extremist, pai atunci este si Pr. Cleopa cind zice ca sectantii sint premergatorii lui anticrist! Cind zice sa nu-i primesti in ograda!
http://www.youtube.com/watch?v=bMGsuG2I2e4
Iartati-ma da nu m-am facut inteles! Nu te supui atunci cand prin vorba ta spui ca Sinodul greseste! Daca nu intelegeti asta nu va asteptati sa intelegeti pe parintii duhovnici pe care-i pomeniti. Iartati-ma! Daca mi-ati permite un sfat as zice asa: renuntati sa mai traiti cu spaima la cele ce au sa fie, vedeti de cele ce sunt azi, ca pe cele de maine poate nu le mai apucati! Parca v-am mai spus asta? Nu mai tin minte, poate va confund, iertati-ma! Nu cu rautate spun acestea, sper ca Domnul sa ne ingaduie sa vedem multe inca (pentru a avea timp de pocainta nu spre a deveni mai "stiutori").

Domnul sa ne ocroteasca!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2010, 15:45:36
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
aia mai traitori dintre ei asupra carora se coboara duhul!!!
Care dintre ortodocsi aveti partasie cu asa ceva?
[COLOR=#810081]http://www.youtube.com/watch?v=8ypk4vDuJHs&feature=related[/COLOR]
Aia nu-s penticostali; potoleste-te ca intreci masura si intri la calomnie. Sursa ta de inspiratie e you tube? Si daca scria "ortodocsi" credeai? Manifestari de genul acesta sunt considerate posedari demonice in BP. In plus, in BP femeile poarta fuste si batice; si in Romania, si in America, si in Anglia.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ignorati sectantii Lucian008 Secte si culte 1845 04.03.2024 12:36:50
Ce rost are sa postim ? gheorghe roger Intrebari utilizatori 8 18.08.2012 18:56:14
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI alinaR Arta bisericeasca in general 13 28.10.2010 13:06:23
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! ortodox4life Generalitati 0 17.10.2008 09:02:44
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? Ioan_Ciobota Generalitati 8 25.07.2008 08:14:39