![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand Domnul i s'a aratat lui Pavel, pe drumul Damascului, Pavel a inteles pacatul pe care, pana atunci, nu il stia. Intalnirea cu Dumnezeu lumineaza mintea si aprinde inima. Pacatele se vad atunci, in toata uratenia si nefirescul lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by culianu; 27.09.2010 at 22:57:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 27.09.2010 at 23:46:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu prea, ba chiar era mai ravnitor decat toti in prinderea crestinilor. Esential este a ne pocai, ori a pacatui fara sa stim ca pacatuim... pentru ca Domnul sa se apropie de noi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
culianu, fă bine și pricepe Sfintele Scripturi în duh și adevăr. Iar pentru asta, ai nevoie de ani de trăire și lectură duhovnicească, fără orgolii intelecualiste de mare hermeneut ale textelor sfinte. Să ne ajute Dumnezeu!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatul | cristiboss56 | Pocainta | 176 | 08.08.2013 21:54:08 |
Pacatul | patinina34 | Despre Sfanta Scriptura | 27 | 25.05.2009 16:11:34 |
Pacatul global si pacatul personal | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 28.12.2008 01:50:58 |
pacatul? | Annamarria | Generalitati | 4 | 11.02.2008 12:53:26 |
Pacatul | romandragut | Despre Biserica Ortodoxa in general | 62 | 12.08.2007 18:38:46 |
|