![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
papa crede in Hristos sau in Petru? tot nu inteleg de ce trebuie folosita "crucea lui Petru" si nu Crucea? mai mult de atat ... acea cruce este "negativul" atat ca orientare cat si ca esenta lemnul crucii este inlocuit cu lipsa lemnului ... totul este negare a Crucii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Căci, frații mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit știre că la voi sunt certuri; 12. Și spun aceasta, că fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos! 13. Oare s-a împărțit Hristos? Nu cumva s-a răstignit Pavel pentru voi? Sau fost-ați botezați în numele lui Pavel? 14. Mulțumesc lui Dumnezeu că pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus și pe Gaius, 15. Ca să nu zică cineva că ați fost botezați în numele meu. 16. Am botezat și casa lui Ștefana; afară de aceștia nu știu să mai fi botezat pe altcineva. 17. Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înțelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos. 18. Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu. (1 Corinteni 1) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să înțeleg că și sataniștii poartă „crucea” Sfântului Petru ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 27.09.2010 at 20:21:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, din politete si civilizatie. Vorba lui Nicolae Steinhardt, daca nu putem fi buni, sa fim macar politicosi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfinții Părinți chiar se cuvine a se scrie cu literă mare căci chiar au fost Părinți Sfinți; așadar zici adevărul. Dar de îndată ce acel scaun cu cruce întoarsă e ocupat de o hienă nu prea poți să îl numești sfânt. Ar fi o minciună. Și una încă mare. Asta-i ca și când ai zice că pot exista pentagrame sfinte. Duhul Sfânt nu sălăsluiește în necurăție.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 27.09.2010 at 20:43:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna crucea intoarsa pentru catolici?Ce inseamna crucea intoarsa pentru satanisti?De ce dai asa de multa importanta satanistilor? |
|
||||
|
||||
![]()
Care trecut? Ereticii nu merită respect.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar Biserica dumneavoastra il respecta pe Papa Ioan Paul al II-lea.
Ce sa inteleg de aici, ca sunteti in schisma fata de Biserica Ortodoxa Romana ?! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
Cand facem milostenie... | ClaudiuT | Umanitare | 25 | 21.02.2011 10:37:58 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
CUM TREBUIE SA FACEM? | bobby | Nunta | 15 | 21.03.2008 12:44:43 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|