Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2010, 09:44:09
lidia81 lidia81 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.09.2010
Implicit imi cer scuze2

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Drept este, dar nu mi-i frate bun. Este ucigasul meu si-al copiilor mei! Si daca vrei sa cautam prin Sfanta Scriptura doar ca sa ne "batem" in versete atunci sigur vom avea amandoi dreptate dar in rai nu vom intra. Caci in rai nu va intra cel ce doar spune Doamne, Doamne, ci acela care face cuvantul lui Dumnezeu! Dumneata nu faci ceva care sa intre sub acest verset, nu? Sunt multi cei care sub masca bunei-voiri cauta sa-ti piarda sufletul, chiar si diavolul asa face! Eu macar imi dau arama pe fata si plang in chilia mea (sau pe aici pe forum, mai nou) pacatul meu! Da, cel mai mare pacatos eu sunt! Eu si numai eu! Iarta-ma Doamne, iarta-ma! In aceasta plangere nu este nici un ascunzis; am pomenit numele Domnului si mi-ar fi teama sa-L iau in ras! Este doar plans! Crezi? Ce usor este sa dai cu versetul si sa crezi ca esti sfant! Da' de ce ma judeci?

Stii ce? Am gresit amandoi, eu cel mai mult, hai sa plangem amandoi pacatul! Daca o putem face in acelasi glas, suntem frati!
Chiar nu am vrut sa judec pe nimeni si nu am acest obicei!Dar m-am uitat la toate discutiile din aceasta categorie si nu-mi plac deloc.Nu-i vorba de greseala.Eu am un dar natural de a-mi recunoaste greselie dar nu inseamna ca intodeauna ma corectez.
Un sfat as avea pentru multi care posteaza:Degeaba incercati sa va convingeti unii pe altii ca oricum nu veti reusi.Toti aveti prejudecati si nu veti accepta ce spune celalalt.Reusiti doar sa va enervati.
Matei 5(Biblia ortodoxa cu aprobarea Sfantului Sinod)
38. Ați auzit că s-a zis: "Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte".
39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviți celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.
40. Celui ce voiește să se judece cu tine și să-ți ia haina, lasă-i și cămașa.
41. Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două.
42. Celui care cere de la tine, dă-i; și de la cel ce voiește să se împrumute de la tine, nu întoarce fața ta.
43. Ați auzit că s-a zis: "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău".
44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.
46. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
47. Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului alynna Biserica Ortodoxa Romana 22 10.05.2013 08:28:51
Care este sensul Botezului Domnului? Florin-Ionut Botezul 33 07.01.2013 15:38:30
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi georgeval Botezul 22 21.02.2012 23:08:48
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34