Cum ziceam, e slana la vedere, da la gust.... Sau ar fi cam asa: eu sa-ti dau slana buna si mata, mie, de-aia de la soareci, adica sa mancam unu de la altu'. Nu se poate, ca se supara Imparatul!
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Cum ziceam, eram la masa și iată ce tocmai citeam:
"Deși pot exista deosebiri între noi, în felul în care ne înțelegem datoria față de Dumnezeu, dacă vom cultiva acceptarea, respectul și dispoziția de a învăța unii de la alții, vom ajunge să fim mai apropiați." (Rezumatul studiului Școlii de Sabat de săptămâna aceasta)
|
Chiar vrei sa-ti traduc eu ce scrie acolo? Stii prea bine ca zice ca trebuie sa accepti sa inveti de la credinciosi, ca doar este despre Dumnezeu vorba, nu de la pagani! Adica de la mine nu prea trebuie sa inveti, zice textu' ala! Iarta-ma dar eu nu sunt de acord cu el.
Ca sa nu ma lasi sa presupun ce vreau eu trebuia sa postezi tot textul... dar ne place sa luam bucatele, bucatele si sa le vopsim repede cum vrem noi.
Sa nu intelegi gresit, nu te invit sa postezi tot textul, s-ar putea sa fii "bannat" pentru regula aia... ultima din regulament! Pe buna dreptate!