![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Referitor la subiectul topicului...eu ma inteleg bine cu toata lumea, indiferent de religie si credinta...si pentru ca in viata reala toti cei care ma cunosc, imi stiu firea, principiile si felul de a fi, imi respecta toate acestea....motiv pentru care chiar nu avem cum sa intram in situatii conflictuale.
Pe mine nu ma intereseaza credinta aproapelui meu daca in relatia cu mine este OM...restul il priveste strict si personal....daca il pot ajuta cu ceva din punct de vedere religios eu sunt la dispozitia oricui pana la un punct....sa nu incerce sa ma convinga ca e mai bine sa-i urmez calea sau sa imi atace propriile convingeri...devin destul de irascibila si schimb foaia la 380 grade oricat de bun prieten mi-a fost...aceasta atitudine este valabila si pentru familia mea...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
referitor la intoarcerea foii,banuiesc ca o faci cu 180 grade,pen ca la 360 grade de intorci la pozitia de plecare. si daca ai un prieten(a) la fel ca tine,in comportament, nu cred ca ezista cale de mijloc,doua sabii nu stau in aceeasi teaca,zac io.
Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 Last edited by codana; 24.09.2010 at 22:06:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cat timp nu ajungem la discutii teologice, e bine; in rest nu vad cum ar fi...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu putem sa traim fara prieteni.Asa e lasat sa-mi iubesc aproapele chiar daca el are alte valeitati si nu-mi impartaseste credinta mea.Eu supravietuiesc alaturi de ei si pot spune ca nu-mi e greu.Toti avem un loc sub soare cu cine iti poti impartasi credinta e binevenit cu cine nu-ti poti impartasi credinta sa-si vada de drumul lui.Eu nu incerc sa-l schimb atata timp cat el nu discuta cu mine contra.Pot sa spun ca cu unii dintre prietenii mei am reusit sa-i mai fac sa-si schimbe un pic viata...un drum la biserica,un acatist,o rugaciune,o spovedanie...imi place sa cred ca omul se poate schimba...azi o discutie,maine alta...insa din cauza vietii asteia asa de intortocheata ne mai impiedicam si pana o luam de la capat...drumul e anevoios dar in aceasta lume e de toate pt toti numai sa vrei.Iubiti-va aproapele caci din iubire am fost creati.Stiu ca e greu ca unii nu merita nici daca ii dai cu ciocolata sau cu caramel dar merita sa incercam.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre esecuri in relatiile cu aproapele=Prietenii fara sorti de izbanda | Yasmina | Generalitati | 19 | 12.05.2014 19:26:10 |
Cum intelegeti cultul ortodox ? | STEPHAN | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 11.06.2012 17:13:39 |
Parinti necredinciosi...suferinta copiilor! | Gabita_30 | Intrebari utilizatori | 28 | 23.05.2011 20:12:20 |
Ce intelegeti prin.......... | mara2008 | Nunta | 12 | 30.06.2010 07:27:25 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|