Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 00:54:24
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
postarea asta suna a jignire. ce-ar fi sa ma plang si eu acum la admin ca m-ai facut "prost" si sa cer banarea ta?
daca o persoana nu se intelege cu tine poate e vina ei dar cand 2 persoane nu se inteleg cu tine s-ar putea ca problema sa fie la tine nu la ei/ele.
Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea". Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori. De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ? Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le ! Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința. Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03