Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2010, 18:42:11
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Referitor la cifra amintita de tine mai sus, pacat...daca totul se reduce la ce auzi personal, e posibil sa ai lacune mari in multe domenii, dar de ce sa dai cifre atunci?

Am gasit ceva foarte, dar foarte interesant...si sper sa iti faci timp sa citesti...macar inceputul:
Mulțumesc pentru link, Morris e unul din cei doi (poate trei) pastori protestanți (nu neoprotestanți) de care am auzit să treacă la ortodoxie. Personal nu cunosc niciunul, poate mă ajută cineva care să cunoască nu din auzite. Până atunci rămâne valabilă cifra de 0 (zero) pastori neoprotestanți convertiți la ortodoxie.

Citat:
Trist..."alta confesiune", cu alte cuvinte ceva ce nu se merita sa fie cunoscut, un nume care nu merita sa fie trecut cu mandrie de un adept...
Trist, ai dreptate. Dacă atât au considerat administratorii să treacă la opțiunea confesiunilor...
Vechi 23.09.2010, 19:15:24
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Mulțumesc pentru link, Morris e unul din cei doi (poate trei) pastori protestanți (nu neoprotestanți) de care am auzit să treacă la ortodoxie. Personal nu cunosc niciunul, poate mă ajută cineva care să cunoască nu din auzite. Până atunci rămâne valabilă cifra de 0 (zero) pastori neoprotestanți convertiți la ortodoxie.
Am inteles, insa aceasta invartire in jurul conzii conduce la o concluzie defavorabila pentru tine, cum ca nu ai de ce sa crezi nici Cuvantul lui Dumnezeu...ce L-ai auzit tu personal, si apoi numai din auzite...iarasi nu e de ajuns, nu?

In fine, chiar daca cineva i-ar cunoaste personal pe toti pastorii NP convertiti la Ortodoxie, tot din auzite, si cu ajutorul urechilor ar putea cunoaste acest fapt...ca doar nu altfel, dar deh...dupa aia ai inventa motivul rudeniei, detectorului de minciuni, serului adevarului, ai cere sa fie adusi la tine, sa ii vezi si cu ochii, sa iti pui in functiune si simtul olfactiv, si toate astea, in mod ironic... ca sa poti crede!!! Trist...
Citat:
Trist, ai dreptate. Dacă atât au considerat administratorii să treacă la opțiunea confesiunilor...
Ma bucur ca imi dai dreptate, intr-adevar acest cuvant...cuprinde toate motivele pentru care e trista situatia in care te afli.
Vechi 23.09.2010, 19:23:02
Banned

Implicit

Citat:
Am inteles, insa aceasta invartire in jurul conzii conduce la o concluzie defavorabila pentru tine, cum ca nu ai de ce sa crezi nici Cuvantul lui Dumnezeu...ce L-ai auzit tu personal, si apoi numai din auzite...iarasi nu e de ajuns, nu?
Crezi că suferă comparație? Și apoi, n-am spus că nu cred, doar că n-am auzit. Ba chiar am spus că e posibil.

Citat:
In fine, chiar daca cineva i-ar cunoaste personal pe toti pastorii NP convertiti la Ortodoxie, tot din auzite, si cu ajutorul urechilor ar putea cunoaste acest fapt...
M-aș mulțumi și cu o enumerare "din auzite", măcar aș putea face o investigație (așa cum s-a făcut în cazul acelui pretins pastor adventist convertit la ortodoxie), deocamdată nu există acea listă (dar nu acesta era subiectul). Pe când preoții ortodocși trecuți la neoprotestanți se înmulțesc. Și culmea masochismului, sunt trecuți în revistă tot de ortodocși!
Vechi 23.09.2010, 21:31:29
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Crezi că suferă comparație? Și apoi, n-am spus că nu cred, doar că n-am auzit. Ba chiar am spus că e posibil.

M-aș mulțumi și cu o enumerare "din auzite", măcar aș putea face o investigație (așa cum s-a făcut în cazul acelui pretins pastor adventist convertit la ortodoxie), deocamdată nu există acea listă (dar nu acesta era subiectul). Pe când preoții ortodocși trecuți la neoprotestanți se înmulțesc. Și culmea masochismului, sunt trecuți în revistă tot de ortodocși!
Da da..preotii ortodocsi se convertesc in cohoarde la adventism, iar cultul sta sa dispara...adeptii sunt speriati de apropierea unei crize, se intreaba ce sa faca, sa plece...sa intemeieze alt cult...deci da, lumea se converteste in masa la adventism...ce gluma buna!

Mai asculta si tu posturile adventiste, ce spune pastorul Edi...si cat de mult vorbeste despre White..surpriza, in aceste timpuri!!!...numai asa in scurt am auzit ca e infailibila, o enciclopedie ce poate raspunde la absolut orice intrebare...wow!!

Deci da..vezi ca vine criza, si adventistii sunt speriati...iar tu pierzi timpul pe aici, si pretinzi ca totul e roz?

http://oamenisiperspective.com/video...tinescu....:4:
Vechi 23.09.2010, 21:34:59
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit Link-ul complet...cu ce teme de discutie au adventistii

http://oamenisiperspective.com/video...constantinescu
Vechi 23.09.2010, 22:59:59
Banned

Implicit

Citat:
Da da..preotii ortodocsi se convertesc in cohoarde la adventism, iar cultul sta sa dispara...adeptii sunt speriati de apropierea unei crize, se intreaba ce sa faca, sa plece...sa intemeieze alt cult...deci da, lumea se converteste in masa la adventism...ce gluma buna!
Văd că-ți place să râzi de propriile-ți glume. Nu țin minte să fi scris de "convertire în masă" la adventism, cât despre "dispariția" cultului, fi liniștită nu suntem atât de disperați pe cât de mare e încercarea eludării topicului. Noi am mai avut discuții pe forum, n-aș vrea să-ți reactivez vechile obsesii cu White, Constantinescu, etc. și să-ți creez o lumină nefavorabilă. Îmi ajunge că-l am deja pe conștiință pe domnul părinte...
Vechi 23.09.2010, 23:15:38
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Văd că-ți place să râzi de propriile-ți glume. Nu țin minte să fi scris de "convertire în masă" la adventism, cât despre "dispariția" cultului, fi liniștită nu suntem atât de disperați pe cât de mare e încercarea eludării topicului. Noi am mai avut discuții pe forum, n-aș vrea să-ți reactivez vechile obsesii cu White, Constantinescu, etc. și să-ți creez o lumină nefavorabilă. Îmi ajunge că-l am deja pe conștiință pe domnul părinte...
Cultul vostru e pe cale de dispartirie, iar ceea ce spui tu e total in afara realitatii...si e greu de inteles faptul ca cineva poate spune numai minciuni!!!

Adventismul se zdruncina, pastorii vorbesc ba de evitarea crizei...ba de imbartisarea ei, vorbesc de crize nerezolvate inca de la infiintarea cultului, iar adeptii nu mai stiu incotro sa apuce...si se gandesc ( ca toti sectarii) sa infiinteze un alt cult!!!

Hai recunoaste...tu in realitate rezisti macar cateva minute fara sa vorbesti de White, deci nu pe acest forum unde iti e rusine...ci in interiorul cultului??
Vechi 23.09.2010, 23:48:54
Banned

Implicit

Citat:
Cultul vostru e pe cale de dispartirie, iar ceea ce spui tu e total in afara realitatii...si e greu de inteles faptul ca cineva poate spune numai minciuni!!!

Adventismul se zdruncina, pastorii vorbesc ba de evitarea crizei...ba de imbartisarea ei, vorbesc de crize nerezolvate inca de la infiintarea cultului
Vai soro, dar catastrofică imagine mai ai despre azeșei! După cum îi zugrăvești, trebuiau să fi dispărut deja de un secol din peisajul creștin.

Citat:
iar adeptii nu mai stiu incotro sa apuce...si se gandesc ( ca toti sectarii) sa infiinteze un alt cult!!!
Interesant scenariu.... vrei să torni și un film (pe lângă baliverne)?

Citat:
Hai recunoaste...tu in realitate rezisti macar cateva minute fara sa vorbesti de White, deci nu pe acest forum unde iti e rusine...ci in interiorul cultului??
Deci pe acest forum tu ai vorbit de White cât toți adventiștii la un loc. Pe forumurile adventiste după câțiva ani, uite că am supraviețuit fără a aborda subiectul
P.S. Ți-ai intrat bine în rolul de topic crusher
Vechi 24.09.2010, 15:23:30
lastunul
Guest

Implicit

Citat:
Cultul vostru e pe cale de dispartirie, iar ceea ce spui tu e total in afara realitatii...

Andrusca, am intrat pe mai multe site-uri (unele traduse, din limba engleza) ca sa vad ce se spune despre disparitia bisericii adventiste. Am gasit o gramada de articole mincinoase pe aceste site-uri (neadventiste). In dreptul bisericii adventiste se foloseau tot felul de expresii de genul "rata mare de extindere", "dezvoltare in sistemul educational si medical", etc. In plus, a aparut si un documentar (parca facut de cei de la National Geografic- daca vrei iti dau link-ul) despre conceptia si contributia adventista, in domeniul sanatatii.

Totusi, eu te cred pe tine. Tu le zici cu foc. Ei dau doar niste banale date statistice.

Citat:
Adventismul se zdruncina, pastorii vorbesc ba de evitarea crizei...ba de imbartisarea ei, vorbesc de crize nerezolvate inca de la infiintarea cultului,
Stii si tu ca toate bisericile se confrunta cu probleme (unele mai vechi, nerezolvate, altele noi aparute). Numai ca unele biserici recunosc aceste probleme si trec la rezolvarea lor iar altele se considera "fara pata si fara zbarcitura" si se amagesc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 18:43:56
A mai trecut un suflet la Domnul mela me Slujba inmormantarii 76 26.03.2016 20:24:54
Acestea au trecut sau inca nu? Mihai36 Din Vechiul Testament 1 26.06.2011 16:05:21
mesaje din trecut Jamaica Generalitati 4 28.11.2010 02:13:55
A mai trecut o zi... laurschepsis Generalitati 8 19.09.2009 01:28:33