Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2010, 22:01:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Si uite asa avem un exemplu concret despre cum devin oamenii celebri dupa moarte, aka cum devin iubiti dupa ce pleaca de pe forum. Oare de ce asteptam disparitia cuiva ca sa ii spunem cat de mult il iubim si nu o facem cand e langa noi? De ce e atat de greu de rostit un cuvant bun de apreciere? Sunt destui aici pe forum care scriu lucruri minunate dar nu primesc nici o dovada de apreciere sau prietenie care sa le arate ca nu se ostenesc degeaba, ca nu-si deschid inima fara folos si ca cineva e intarit de cuvintele lui.

Eu cred ca Scott a actionat dintr-un impuls de moment; a mai vrut el sa plece de vreo doua ori si atunci din cauza faptului ca s-a strigat contra protestantilor. Este un om demn si a preferat sa plece cu fruntea sus decat alungat. [desi probabil nu ar fi fost niciodata alungat, dar s-a grabit]. Desigur , e posibil sa ma insel si de data asta sa aiba alta motivatie.

Sa dea Dumnezeu sa fim mai darnici in aprecieri si zgarciti in acuze. Sa fugim de aruncatul cu piatra si sa iubim mila si vorba frumoasa. Doamne-ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 21.09.2010, 22:12:45
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,doriana

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Si uite asa avem un exemplu concret despre cum devin oamenii celebri dupa moarte, aka cum devin iubiti dupa ce pleaca de pe forum. Oare de ce asteptam disparitia cuiva ca sa ii spunem cat de mult il iubim si nu o facem cand e langa noi? De ce e atat de greu de rostit un cuvant bun de apreciere? Sunt destui aici pe forum care scriu lucruri minunate dar nu primesc nici o dovada de apreciere sau prietenie care sa le arate ca nu se ostenesc degeaba, ca nu-si deschid inima fara folos si ca cineva e intarit de cuvintele lui.

Eu cred ca Scott a actionat dintr-un impuls de moment; a mai vrut el sa plece de vreo doua ori si atunci din cauza faptului ca s-a strigat contra protestantilor. Este un om demn si a preferat sa plece cu fruntea sus decat alungat. [desi probabil nu ar fi fost niciodata alungat, dar s-a grabit]. Desigur , e posibil sa ma insel si de data asta sa aiba alta motivatie.

Sa dea Dumnezeu sa fim mai darnici in aprecieri si zgarciti in acuze. Sa fugim de aruncatul cu piatra si sa iubim mila si vorba frumoasa. Doamne-ajuta!
corecta vorba cu dovezile de apreciere.
atat timp cat nu esti jignit,batjocorit,persiflat si ti se raspunde civilizat chiar daca gresesti,eee, atunci stii ca esti acasa,pe acest forum,dar daca-i viceversa,atunci de bun simt este plecarea
Vechi 21.09.2010, 22:26:16
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:

Eu consider ca nu este necesar sa incepem cu sentimentalisme ca sa ne demonstram iubirea si aprecierea fata de un user sau altul...atata timp cat ti se raspunde la o postare sau porti un dialog civilizat si bazat pe bun simt, consider ca userii respectivi te iubesc si te apreciaza...nu e nevoie sa iti faca declaratii directe...

Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit???

Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare...

Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici.

PS Si pentru ca tot ai pomenit despre acest fapt...eu profit de aceasta ocazie sa-ti spun ca si tu esti una dintre persoanele pe care eu le apreciez aici...pe mine nu ma intereseaza confesiunea (este problema fiecaruia in ce crede, ce imbraca si ce mananca), ma intereseaza OMUL in relatie cu mine, in comunicare, in dialog...
Vechi 23.09.2010, 14:48:52
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit???
Ce vina au protestantii de pe forum ca sunt romanii bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii? Pentru tine a apostrofa si a goni protestantii de pe forum inseamna sa faci dreptate romanilor care sunt judecati gresit din cauza tiganilor si infractorilor?Ce legatura are una cu alta?
Uita-te la tara in care traim, la ce conducere avem, nu stie care cum sa fure mai mult. Coruptia se stie in romania, nu degeaba ne-au tot pus cei din ue clauza pe justitie.
Dupa tine asta e vina protestantilor si trebuie goniti de pe forum?

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare...

Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici.
Motivatia cea mai probabila e faptul ca protestantii au fost huliti non stop aici, banati fara motiv(vezi penticostalulmantuibil la care ai avut un aport deosebit in a fi banat). De ce-ar fi ramas?Maine poimaine poate l-ar fi banat si pe el pe motiv ca s-a simtit lezat un ortodox de vre-o postare de-a lui.
Vechi 23.09.2010, 15:14:13
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de joseph_ben_iacob Vezi mesajul
Motivatia cea mai probabila e faptul ca protestantii au fost huliti non stop aici, banati fara motiv(vezi penticostalulmantuibil la care ai avut un aport deosebit in a fi banat). De ce-ar fi ramas?Maine poimaine poate l-ar fi banat si pe el pe motiv ca s-a simtit lezat un ortodox de vre-o postare de-a lui.
Prietene, de ce esti rau?

Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata!

Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat !

Iarta-ma de indrazneala frate Admin!
Vechi 23.09.2010, 15:20:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul

Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata!

Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat !

A fost banat din cauza userului iubirea, din cauza ca domnisoara a facut niste afirmatii urate la adresa np pe sectiunea culte si secte iar pentim a facut-o nerusinata. Si ea s-a ofensat si l-a spus adminului care l-a banat.
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui.
Vechi 23.09.2010, 15:34:59
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Data înregistrării: 11.07.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul

Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.

Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Vechi 23.09.2010, 15:40:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Eu nu am citit cu atentie dialogul cu pricina , in care se spune ca penticostalulmantuibil a jignit, deci nu ma pot pronunta. Insa stiu ca dvs i-ati promis ca nu-l mai banati fara sa-i aratati unde a gresit, dar nu ati facut-o. Lucrul acesta este destul de greu de inteles pentru userul normal. Oricare dintre noi putem pati sa fim banati si sa nu stim de ce. Si ce rost ar avea o masura de corectie daca cel corectat nu ar intelege cu ce a gresit?
Si cam atat am avut de zis. Sper...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 23.09.2010, 15:43:00
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
Eu nu am citit cu atentie dialogul cu pricina , in care se spune ca penticostalulmantuibil a jignit, deci nu ma pot pronunta.
Individul acesta a jignit de mult mai multe ori, nu doar într-un singur dialog. Și asta nu prin insulte ci prin obrăznicia lui nemărginită.

Apropo, nu înțeleg de ce punctul 12 nu este primul și întâiul punct căci el este cel mai important.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 23.09.2010, 15:42:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Regulile sunt postate aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta.

Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa".
Dar punctul 7 e incalcat cu brio de unii useri ortodocsi, ori nu vad sa se ia masuri impotriva lor. Adica invoca punctul 12 dar ei incalca punctul 7.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Mesaj pentru userul "moment31" sophia Generalitati 0 12.11.2009 19:06:03