![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si uite asa avem un exemplu concret despre cum devin oamenii celebri dupa moarte, aka cum devin iubiti dupa ce pleaca de pe forum. Oare de ce asteptam disparitia cuiva ca sa ii spunem cat de mult il iubim si nu o facem cand e langa noi? De ce e atat de greu de rostit un cuvant bun de apreciere? Sunt destui aici pe forum care scriu lucruri minunate dar nu primesc nici o dovada de apreciere sau prietenie care sa le arate ca nu se ostenesc degeaba, ca nu-si deschid inima fara folos si ca cineva e intarit de cuvintele lui.
Eu cred ca Scott a actionat dintr-un impuls de moment; a mai vrut el sa plece de vreo doua ori si atunci din cauza faptului ca s-a strigat contra protestantilor. Este un om demn si a preferat sa plece cu fruntea sus decat alungat. [desi probabil nu ar fi fost niciodata alungat, dar s-a grabit]. Desigur , e posibil sa ma insel si de data asta sa aiba alta motivatie. Sa dea Dumnezeu sa fim mai darnici in aprecieri si zgarciti in acuze. Sa fugim de aruncatul cu piatra si sa iubim mila si vorba frumoasa. Doamne-ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
atat timp cat nu esti jignit,batjocorit,persiflat si ti se raspunde civilizat chiar daca gresesti,eee, atunci stii ca esti acasa,pe acest forum,dar daca-i viceversa,atunci de bun simt este plecarea
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit??? Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare... Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici. PS Si pentru ca tot ai pomenit despre acest fapt...eu profit de aceasta ocazie sa-ti spun ca si tu esti una dintre persoanele pe care eu le apreciez aici...pe mine nu ma intereseaza confesiunea (este problema fiecaruia in ce crede, ce imbraca si ce mananca), ma intereseaza OMUL in relatie cu mine, in comunicare, in dialog...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uita-te la tara in care traim, la ce conducere avem, nu stie care cum sa fure mai mult. Coruptia se stie in romania, nu degeaba ne-au tot pus cei din ue clauza pe justitie. Dupa tine asta e vina protestantilor si trebuie goniti de pe forum? Motivatia cea mai probabila e faptul ca protestantii au fost huliti non stop aici, banati fara motiv(vezi penticostalulmantuibil la care ai avut un aport deosebit in a fi banat). De ce-ar fi ramas?Maine poimaine poate l-ar fi banat si pe el pe motiv ca s-a simtit lezat un ortodox de vre-o postare de-a lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista o scuza, insa: pe acest forum nu sunt postate regulile de utilizare a lui (ori poate eu nu le gasesc). Totusi, cred ca este de la sine inteles ca, fiind un spatiu ortodox, nu poate fi acceptat prozelitismul sectar sau atacul repetat si rautacios la adresa Bisericii, acestea pe langa altele. Si eu mi-am pus intrebarea de ce administratorul a ales sa-l baneze pe Iacob (parafrazandu-l zic: singurul penticostal de pe acest forum pe care-l cunosteam si eu in realitate!). Raspunsul a fost ca adminul stie el ce face, este dreptul lui nu? Si ca sa ma dumiresc mai bine, am revazut unele din postarile fratiei sale si am inteles ca incet, incet, dadea sfaturi si sfaturi, nu la modul general ci in concret-penticostal. Daca a fost rau sau mai putin rau, Adminul a considerat (cred) ca este oarecum prozelitism si gata! Acum sa trec si eu in concret, fara supozitii: imi permit sa-l rog pe Administrator sa analizeze necesitatea ca regulile de folosire a acestui spatiu virtual sa fie cat mai vizibile si il mai rog sa ne ajute sa intelegem ce-a facut penticostalulmantuibil de a fost exilat ![]() Iarta-ma de indrazneala frate Admin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste sfaturile lui erau data pe sectiunea de culte si secte, nu pe sectiuni ce tin strict de BO(Tainele BO etc). De vreme ce e o sectiune speciala pentru culte mi se pare normal ca omul sa isi spuna parerile lui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 Voi incerca sa le scot mai bine in evidenta. Cat priveste prezenta user-ului "penticostalulmantuibil" pe acest forum, ar fi trebuit sa-si dea seama cand posta, ca a mai fost banat. Si nu pentru ca nu aveam ce face, ci pentru ca a jignit. Se pare ca nu se vindecase de aceasta boala, de vreme ce incepuse sa posteze in asa fel incat mai multi useri s-au simtit jigniti. Si asta pentru ca erau postari impotriva credintei ortodoxe. Faptul ca pe acest forum sunt prezenti useri care nu sunt ortodocsi, denota ca ar fi putut sta in continuare printre noi, daca nu ar fi fost lipsit de bun simt. Probabil nu a vrut sa retina si punctul 12 din Regulile de utilizare a Forumului: "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cam atat am avut de zis. Sper...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo, nu înțeleg de ce punctul 12 nu este primul și întâiul punct căci el este cel mai important.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|