![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit doua pricesne care-mi plac foarte mult" :Cat mai aproape de Dumnezeu" si " Privighetoarea oarba"
Cat mai aprope de Dumnezeu As vrea sa merg la manastire As vrea sa ma calugaresc Spune,Maicuta mea cea buna Spune-mi de vrei sa ma primesti La manastiri sunt sarcini grele Copila;tu nu le-mplinesti Nu vreau sa stiu de sarcini grele Eu vreau sa ma calugaresc Decat intr-o rochita alba Si scurta pana la genunchi Mai bine-ntr-o rochita neagra Si lunga pana la pamant De cand ma stiu eu imi doresc La manstire sa traiesc Sa stiu Maicuta ca sufletu meu E mai aproape de Dumnezeu Privighetoarea oarba Toti stim ca privighetoarea canta Numai noaptea in crang Facand bucurie multa Celor ce-s saraci si plang Intr-un colt de colivie Canti atata de frumos Desi oameni fara mila Ochisorii ti i-au scos Din strafundul tau de suflet Plans nestapanit framantii Ei te-asculta si te admira Si te chinuie sa canti Canta, sfanta cantareata In durerile fierbinti Caci frumosul cere jertfa Si placutul suferinti Azi si eu m-aseman tie Caci din veac e scris asa Plansul unora e pretul Bucuriei altora Tu cel care asculti cantarea Unui suflet chinuit Nu uita ce pret de lacrimi Pentru ea s-a daruit Amin A sti sa taci e o virtute mai mare decat a sti sa vorbesti. (Sfantul Ambrozie) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
PELERINAJE + | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 16.05.2013 14:38:02 |
Pelerinaje | laurschepsis | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 07.09.2011 16:04:00 |
Pelerinaje. | Anomisimona | Generalitati | 0 | 05.05.2009 23:29:08 |
pelerinaje | vanilla | Generalitati | 1 | 03.08.2008 23:06:15 |
PELERINAJE + | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 10.06.2007 10:49:46 |
|