![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
1. Pentru orice lucru este o clipă prielnică și vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer.
2. Vreme este să te naști și vreme să mori; vreme este să sădești și vreme să smulgi ceea ce ai sădit. 3. Vreme este să rănești și vreme să tămăduiești; vreme este să dărâmi și vreme să zidești. 4. Vreme este să plângi și vreme să râzi; vreme este să jelești și vreme să dănțuiești. 5. Vreme este să arunci pietre și vreme să le strângi; vreme este să îmbrățișezi și vreme este să fugi de îmbrățișare. 6. Vreme este să agonisești și vreme să prăpădești; vreme este să păstrezi și vreme să arunci. 7. Vreme este să rupi și vreme să coși; vreme este să taci și vreme să grăiești.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
|||
|
|||
|
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciunea inimii pe perete | Marcel_Ionut | Generalitati | 1 | 28.11.2012 21:31:33 |
|
|