![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu nu tace mereu,mai si vorbeste,insa atunci cand trebuie si cu cine trebuie si cat trebuie.
A vorbit prin profeti,a vorbit direct oamenilor imbunatatiti,iar El personal a venit sa ne vorbeasca prin Iisus Hristos o singura data,pentru a ne vesti legea cea noua....,atunci cand ne-a si infiat si am devenit fii lui Dumnezeu prin Botez. Printre vorbele care ne-a lasat este multa tacere,tacere pe care au umplut-o oamenii duhovnicesti prin cuvintele scrise sau spuse care ni le-au lasat. Dar si cuvintele lor au venit dupa lungi ani in care au exersat tacerea... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
As dori sa iti atrag atentia sa exersezi cuvintele pe tema topicului,nu sa faci remarci personale si ironice la adresa celui care a initiat aceasta tema! Daca nu iti place tema,poti sa scrii in alte locuri,daca te intereseaza atunci spune ceva pe subiect,daca se poate fara remarci la adresa mea.
S-ar putea sa ai o viata buna din punct de vedere duhovnicesc,insa in exprimarile tale parca nu se prea observa acest lucru.Cred ca "sfatul" care mi l-ai dat mie,ar trebui sa ti-l dai tie in primul rand,dupa modelul Mantuitorului care spune sa nu te uiti la paiul din ochiul celuilalt,ci la barna din ochiul tau! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aceasta sintagma este adecvata in cazul in care cineva afirma ca e bolnav si are probleme. Tu insa ma acuzi de boli psihice,si tot tu cu perfidie spui "insanatosire grabnica"... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce tace BOR? | corindb | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 12.08.2010 09:41:45 |
|
|