Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2010, 02:25:59
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Eu personal nu sunt adept al localizării sufletului în corp. Cred mai degrabă că sufletul se află în întreg corpul, acesta fiind scăldat în întregimea sa.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 16:46:18
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Inima este un numai un muschi... in medioev se credea ca sentimentele se gasesc in acel organ. Da marirea bataiilor inimii este datorita creierului, totul pleaca de acolo.
Ce fel de anatomie ati facut (unii dintre voi)?

Dupa moarte, timp de 6 ore daca nu ma insel, creierul continua sa trimita impulsuri. Deci teoria ca "inima este unicul organ care cedeaza" (poate fi si stomacul) este total gresita.

PS. Ati auzit de acel alpinist care a ramas in arest cardiac timp de 2 ore? Si inca este viu.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? cred_cu_adevarat Generalitati 22 12.01.2013 22:54:56
Vreau sa vorbesc cu un preot daca exista preoti pe forum andrutza151 Preotul 1 29.08.2011 13:01:51