![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la cum moare cineva...eu am asistat la moartea tatalui meu si a catorva calugarite...si sustin ce am scris mai sus pt ca asta am vazut si simtit...insa, sa nu uitam ca sufletul si moartea fizica inca sunt taine pe care omul inca nu a reusit pana acum sa le dezlege..oricat de mult a incercat.
|
|||
|
|||
![]()
mai, scrie in "vamile vazduhului", descrie Sfanta Teodora cum vine moartea si-o ia, si-i elibereaza sufletul de corp "dezlegandu-l" cu mai multe unelte (ciocan/pila/coasa/secure/unditaetc) din mai multe puncte... unghii/incheieturi/etc. Spune clar. Dupa ce a terminat cu unghiile si incheieturile, a lovit-o peste gat cu o tesla, si dupa asta a ramas ca moarta, nu si-a mai putut misca nici capul. Si spune clar, citez "Si atunci sufletul era in inima, si doar mintea le mai cugeta si nalucea pe toate." Apoi descrie cum Ingerul ei roaga moartea sa o dezlege de trup, si aceasta ii prepara si-i da sa bea o licoare foarte amara, atat de amara ca sufletul a iesit din corp.
Deci... iata raspunsul, de la Sfanta Teodora. Ultimul "lacas" al sufletului este in inima. Din ce spune, mintea e cumva separata de suflet... dupa ce murim oare mai avem cu noi pacatele date de excesiva ratiune, de pacatele gandirii omenesti, carnale?... Am citit si mai departe, si nu scrie nimic despre asta, descrie doar spaimele sufletului prin vami. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu personal nu sunt adept al localizării sufletului în corp. Cred mai degrabă că sufletul se află în întreg corpul, acesta fiind scăldat în întregimea sa.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Inima este un numai un muschi... in medioev se credea ca sentimentele se gasesc in acel organ. Da marirea bataiilor inimii este datorita creierului, totul pleaca de acolo.
Ce fel de anatomie ati facut (unii dintre voi)? Dupa moarte, timp de 6 ore daca nu ma insel, creierul continua sa trimita impulsuri. Deci teoria ca "inima este unicul organ care cedeaza" (poate fi si stomacul) este total gresita. PS. Ati auzit de acel alpinist care a ramas in arest cardiac timp de 2 ore? Si inca este viu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 22 | 12.01.2013 22:54:56 |
Vreau sa vorbesc cu un preot daca exista preoti pe forum | andrutza151 | Preotul | 1 | 29.08.2011 13:01:51 |
|