![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pace, liniste, bucurie, lumina...
|
|||
|
|||
![]()
Ma intorc in timp, in copilarie - nu mai am griji, mi-e foame, mi-e somn (dar nu ma refer la oboseala fizica din cursul saptamanii), senzatia lucrului implinit il retraiesc de fiecare data cand particip lasand grijile deoparte. Altfel, daca nu-mi pot muta gandul de la ele (se mai intampla si asa), traiesc o grija si o oboseala perpetua.
Insa pentru noi, pentru mine si sotul meu, ziua se termina abia dupa ruga de seara - Paraclisul Maicii Domnului. |
|
|||
|
|||
![]()
După Sfânta Liturghie putem zice ca "Am văzut Lumina cea adevărată, am primit Duhul cel ceresc; am aflat credința cea adevărată"
Starea omului, in care Duhul Sfant se salasluieste in el nu prea se poate descrie... Asta depinde si de cat efort facem sa ne concentram la slujba si nu numai de asta...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Liturghie | danyel | Sfanta Liturghie | 81 | 02.11.2015 16:22:22 |
Sfanta Liturghie | alecsandru | Sfanta Liturghie | 26 | 05.02.2013 21:41:47 |
Cate slujbe speciale se pot face dupa Sf.Liturghie? | sophia | Sfanta Liturghie | 6 | 16.10.2011 23:49:19 |
Liturghia de dupa liturghie | Marius22 | Sfanta Liturghie | 23 | 07.06.2011 09:23:18 |
|