![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Necazu cu oameni ca voi este faptul ca nu cititi. Iti recomand Istoria religiilor de Mircea Eliade. Este studiat in toate universitatile serioase de profil din lume..Acolo ai sa descoperi cine a fost Mahomed..Noi crestinii stim ca a fost un posedat !
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfanta Mucenita Cristina (Hristina), fecioara, martira in calendarele ortodox, greco- si romano-catolic. Tatal ei a inchis-o intr-un turn, poruncindu-i sa jertfeasca idolilor. Dar ea se ruga la Dumnezeu. A distrus idolii tatalui si i-a impartit saracilor. Pentru acest lucru, tatal ei a supus-o la tot felul de chinuri. A fost aruncata in mare, dar a fost scoasa pe pamant de un inger. Afland ca este vie, tatal ei a inchis-o in temnita. In prima noapte dupa aceasta, tatal ei a murit. A fost chinuita si de urmatorii domnitori, sfarsind prin a fi taiata cu sulite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Coranul exista de 1400 de ani,timp in care foarte multi preoti si ierarhi crestini ortodocsi au auzit de el.
|
|||
|
|||
![]()
Se pune intrebarea cum de un pastor anonim a putut sa aibe asemenea mediatizare pentru un act care ar fi incitat pe multi musulmani la violente.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Curand coranul va arde cu adevarat! |
|
||||
|
||||
![]()
Pai, ori e teorie ori e certitudine ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Unii spun ca Terry Jones pastorul care vroia sa arda Coranul a facut prozelitism in Europa 30 de ani.
Asta ca idee.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se fac afirmatii ca BC este eretica. Pe urma ca toti ereticii sunt demonizati. Dar, iata, suntem de acord cu instigarea acestui ... demonizat ... |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.guardian.co.uk/world/2010...s-sect-germany
Asta spun cei de la Guardian.
|
|||
|
|||
![]()
Minunea preabunului Dumnezeu ca nu a fost ars Coranul sa mai iasa cine stie ce violente.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|