![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau ai citit asta in povestile bisericii? Nu numai ca ii loveau, dar ii si schingiuiau si de multe ori ii ucideau in cele mai oribile modalitati. |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am mai spus: nu cunosti istoria crestinismului ! Ai cateva sabloane inspirate din istoria crestinismului apusean ! Noi nu putem sta de vorba ! Pacat pt lipsa ta de respect fata de toti acesti crestini ortodocsi ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica ceva gen, asta era pana sa de despartim? Acum e cu totul altceva. Tu la care istorie a crestinismului te referi? Daca iti dau acum cel mai celebru exemplu al momentului, cel reprezentat de filmul Agora, o sa-mi aduci ca argumente tot ce a scris biserica. Relatarile istoricilor ce au scris despre eveniment, nu au valoare pentru crestini. "Adevarat" este doar ce le spune Biserica. Scuza-ma, dar asta nu este nici adevar si nici istorie. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa studiezi istoria crestinismului uitandu-te la filme ? Aceasta este o abordare superficiala..Ce cauti tu de fapt printre noi ? Nu vrei sa intrebi, nu vrei sa citesti, nu vrei sa inveti, nu accepti ! Ce cauti de fapt ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasand la o parte modificarile regizorale, ce apar in orice film istoric, faptele prezentate sunt in mare parte reale. Ba mai mult, se pare ca episodul cu uciderea Hypatiei, nu a fost relatat asa cum au scris istoricii. Ar fi iesit un film horror. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum sunt eu Toma necrdinciosul ! De unde sti ca relateaza cu fidelitate evenimentele ?
Ai pus mana sa citesti istoria reala a momentului, pe carti serioase de istorie ? Nu din filme inveti istorie reala ! Esti om martur ! Nici un domeniu serios nu se abordeaza altfel decat la nivel universitar . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am scris eu "fidelitate"? "Lasand la o parte modificarile regizorale, ce apar in orice film istoric, faptele prezentate sunt in mare parte reale." - asta am zis, nu ca filmul este fidel realitatii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|