![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
simt ca joc rolul de avocatul diavolului:) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi numai asta am putea dormii linistiti. Din pacate continuarea este: "cred insa ca a fost profet dar a inteles gresit mesajul pe care i l-a dat Dumnezeu sa-l transmita oamenilor asa ca Dumnezeu a fost nevoit sa trimita pe un altul (Mohamed) sa indrepte lucrurile"!!!!
Cum lea-a indreptat se poate vedea: din intoarce obrazul in ridica sabia! Ba mai mult in ultima vreme propaganda islamica din vest (Germania) spune ca Duhul Adevarului de care vorbeste Iisus ar fi Mohamed!!! ![]() Cineva vorbea ca exista adevaruri in Coran, desigur exista si de aceea este atit de periculos pentru ca amesteca griul cu neghina INTENTIONAT! Eu unul am un coran in casa si sincer de cind il am ma framinta gindul sa-l ard, arunc...sa nu-l mai am! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Musulmanii se inchina la un smintit , fost bandit la drumul mare. Adica asa si-a cladit el imperiul, cu sabia si cu o doctrina populista ! UN DEMONIZAT ! |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce Imperiul Bizantin a cazut sub stapanirea unor musulmani (turcii) s-a permis acelora (crestinilor ortodocsi din Imperiul Bizantin) sa isi practice credinta crestin ortodoxa.
Si nu s-a apucat atunci nimeni sa arda vreun Coran . In schimb dupa modernizarea Turciei a inceput sa se interzica crestinilor ortodocsi sa isi practice religia prin diverse masuri,grecii crestini ortodocsi au fost alungati din Istanbul. Vedeti ca date statistice cati greci erau in Istanbul la 1900 si cati mai sunt acum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In spiritul traditiei crestine , din perioada sa de glorie, nu-i rau sa dam foc la coran..., cu orice risc..Nu mai vorbesc de alte gesturi..Neasumarea mostenirii si traditiei adevarate crestine ne va aduce in situatia mai intai de ne trezi cu moschei fata in fata cu bisericile, apoi chiar sa ni le inlocuiasca, cum s-a intamplat in tot orientul..! Last edited by IonelS; 13.09.2010 at 15:38:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nume gasesti cate vrei pe inet.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca in "Europa crestina" care nu a ajuns sub puterea musulmanilor se faceau arderi pe rug in numele "credintei crestine" se faceau cruciade in numele "credintei crestine" se cumpara iertarea pacatelor pe bani etc.
|
|||
|
|||
![]()
ai vrut sa spui in "Europa catolica"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Slava Domnului ca exista multe lucruri frumoase in Coran ca doar este de inspiratie divina si comuna in procent de 80-90% cu VT si NT. Disperarea de care dati dovada impreuna cu Traditie si altii pe aici NU ESTE DE NATURA CRESTINA ci mai degraba izvorita din frustrarile personale. Tot ce izvoraste din NE-iubire sau genereaza sentimente de violenta si ura la adresa musulmanilor este de la drac...si altceva nu faceti decit sa continuati CU SUCCES ceea ce vi s-a inoculat de 20 de ani, sistematic, de catre aliatii vostrii. ...este trist dar si amuzant cind va privim cum va manifestati..cei care sunt de acord cu mine! Este foarte trist si josnic, repet NECRESTIN sa pui paie pe foc si sa jignesti o alta religie! :)))) din pacate, nu sunteti crestini! Foarte putini inteleg cu adevarat ce inseamna sa fi crestin. Dar asta vine si din faptul ca NU AVEM DE UNDE SA INVATAM! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|